+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Concepten

Bijzondere concepten op je mooiste dag. Wij geloven in diversiteit in decoratie. Samen met onze bruidsparen en top ontwerpers zijn wij aan de slag gegaan voor de top negen bruidsthema’s, deze noemen wij ‘Concepten’. Op basis van trends, onze ervaring en belangrijker: de wensen van vele bruidsparen hebben wij de meest gevraagde bruidsthema’s vormgegeven. Dit helpt je enorm bij je keuze voor je decoratie. Wel zo handig als jij nog opzoek bent of geen inspiratie hebt voor je grote dag. Bekijk ook onze Youtube Channel voor meer inspiratie.

On demand concepten

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan met onze 9 bruiloft thema’s. En mis je toch een concept? Dan gaan wij graag de uitdaging aan. De sky is the limit bij BASMA Weddings. Wij plannen graag een intake gesprek, vrijblijvend natuurlijk. En wij doen graag samen een onderzoek naar het concept dat het beste bij jou past.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het assortiment is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen?
Vul het formulier in