Kleurrijk Bollywood

Concepten Kleurrijk Bollywood

De Kleurrijke Bollywood stijl

De Kleurrijke Bollywood bruiloften zijn de meesters in het geval van een vreugdevol en extravagant feest. In dit concept staan alle kleurrijke culturen centraal. Bij BASMA Weddings vinden wij het belangrijk dat wij elk cultuur kunnen representeren. Dit is niet een concept voor alleen de Indiase cultuur, maar ook voor de kleurrijke Chinese, Afrikaanse en Zuid Amerikaanse tradities.

Kleurrijke Bollywood decoratie

De Bollywood decoratie is  herkenbaar aan de frisse en kleurrijke elementen. Denk aan een prachtig gekleurde flower wall, een altaar vol met gekleurde lichtjes en de prachtige eye catching tafeldecoratie. Decoratie op maat kan natuurlijk ook! Wij staan open voor nieuwe ideeën en bespreken dit graag met je. Bekijk ook onze blog over de Kleurrijke Bollywood bruiloft. 

Bollywood bruiloft

Kom je er zelf niet uit? Wij, bij BASMA Weddings, weten we hoe overweldigend het kan zijn om een concept te kiezen voor jouw droomdag! Daarom hebben wij enkele beelden samengesteld om jou een nog beter beeld te geven over de Bollywood bruiloft. Kom je er nog steeds niet uit? Geen stress! BASMA Weddings staat voor je klaar. Bekijk ook onze Youtube channel voor meer inspiratie over deze thema. 

Concepten Kleurrijk Bollywood
Concepten Kleurrijk Bollywood
Concepten Kleurrijk Bollywood
Kleurrijke Bollywood concepten
Kleurrijke Bollywood concepten
Kleurrijke Bollywood concepten Maroh

Collectie keuze

Team BASMA Weddings heeft speciaal voor jou een collectie ‘Kleurrijke Bollywood bruiloft’ samengesteld. Hier vind je de door onze experts gekozen stoelen, decoratie, verlichting en nog veel meer!

concepten Kleurrijk Bollywood
Concepten Kleurrijk Bollywood
Kleurrijke Bollywood concepten
Mandap stage bride stage
Concepten Kleurrijk Bollywood
Kleurrijke Bollywood concepten

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.