+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Marrakech nights

Concepten Marrakech night bruiloft decoratie

Marrakech Nights stijl

Marokkaanse bruiloften zijn vaak groot en feestelijk en daarom behoort Marrakech nights thema tot een van deze thema’s. De bruiloft kent behalve veel traditionele rituelen en gewoontes is deze ook nauw verbonden met de cultuur. Dit is de dag waarop groots wordt uitgepakt, zowel in decoratie, als kleding en als het eten. Niets is te veel. Bekijk meer over Marrakech nights en traditionele Marokkaanse bruiloften

Marrakech nights decoratie

De Marrakech nights 1000 en 1 nacht concept decoratie is geïnspireerd op de Oosterse cultuur. Luxe decoratie, tapijten en lampen in aardetinten, verzadigd rood, goud en oranje. Het concept is een mix van de rustieke en eenvoudige nomad stijl en de koninklijke stijl die ‘’1000 en 1 nachten’’ roept, waarvan vele zich willen begeven op je mooiste dag. 

De Marrakech nights bruiloft

Kom je er zelf niet uit? Wij, bij BASMA Weddings, weten we hoe overweldigend het kan zijn om een concept te kiezen voor jouw droomdag! Daarom hebben wij enkele beelden samengesteld om jou een nog beter beeld te geven over de Marrakech nights bruiloft. Maar kom je er nog steeds niet uit? Geen stress! BASMA Weddings staat voor je klaar. Alvorens je beslist, neem tevens een kijkje op onze Youtube channel voor meer inspiratie, daarin een leuke movie over Marrakech nights. 

Concepten Marrakesh nights
Concepten Marrakesh
Concepten Marrakesh
Concepten Marrakesch
Concepten Marrakesh
Concepten Marrakech

Collectie keuze

BASMA Weddings heeft speciaal voor jou een collectie ‘Marrakech nights bruiloft’ decoratie samengesteld. Hier vind je de door onze experts gekozen stoelen, decoratie, verlichting en nog veel meer! Wij gaan verder door bijvoorbeeld een custom made concept te ontwikkelen.

Concepten Marrakesh
Concepten Marrakesh nights
Concepten Marrakech
Concepten Marrakesh
Concepten Marrakesh nights

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het Marrakech nights concept is is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen. Ook met Marrakech nights concept proberen wij je verwachten te overtreffen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Marrakech nights concept maakt het geheel compleet.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Ook een Marrakech nights 1000 en 1 nacht wedding?