Marrakech nights

Concepten Marrakech night bruiloft decoratie

Marrakech Nights stijl

Marokkaanse bruiloften zijn vaak groot en feestelijk en daarom behoort ‘Marrakech nights’ tot een van deze thema’s. De bruiloft kent behalve veel traditionele rituelen ook gewoontes die nauw verbonden zijn met de cultuur. Dit is de dag waarop groots wordt uitgepakt, zowel in decoratie, kleding als het eten. Niets is te veel. Bekijk meer over Marrakech nights en traditionele Marokkaanse bruiloften

Marrakech nights decoratie

De Marrakech nights 1000 en 1 nacht concept decoratie is geïnspireerd op de Oosterse cultuur. Luxe decoratie, tapijten en lampen in aardetinten, verzadigd rood, goud en oranje. Het concept is een mix van de rustieke en eenvoudige nomad stijl en de koninklijke stijl die ‘’1000 en 1 nachten’’ roept, waarin velen zich willen begeven op je mooiste dag. 

De Marrakech nights bruiloft

Kom je er zelf niet uit? Wij, bij BASMA Weddings, weten hoe overweldigend het kan zijn om een concept te kiezen voor jouw droomdag! Daarom hebben wij enkele beelden samengesteld om jou een nog beter beeld te geven van de Marrakech nights bruiloft. Maar kom je er nog steeds niet uit? Geen stress! BASMA Weddings staat voor je klaar. Alvorens je beslist, neem tevens een kijkje op onze Youtube channel voor meer inspiratie, daarin een leuke movie over Marrakech nights. 

Concepten Marrakesh nights
Concepten Marrakesh
Concepten Marrakesh
Concepten Marrakesch
Concepten Marrakesh
Concepten Marrakech

Collectie keuze

BASMA Weddings heeft speciaal voor jou een collectie ‘Marrakech nights bruiloft’ decoratie samengesteld. Hier vind je de door onze experts gekozen stoelen, decoratie, verlichting en nog veel meer! Wij gaan verder door bijvoorbeeld een custom made concept te ontwikkelen.

Concepten Marrakesh nights
Concepten Marrakesh nights
Concepten Marrakech
Concepten Marrakech nights
Concepten Marrakech nights bruiloft
Concepten Marrakesh nights

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.