Minimalistisch

Concepten Minimalistisch bruiloft

De Minimalistisch stijl

Het concept van minimalisme is officieel een bruiloft concept! Na jaren van tule, taft en uitgebreide tafelscapes, kan deze trend naar vereenvoudiging niet verfrissender zijn. Wij beschouwen minimalisme graag als kieskeurig zijn over het geen wat je kiest. De Minimalistische bruiloft zal een bruiloft zijn met alleen dingen die vreugde opwekken.

Minimalistische decoratie

Less is more, als het gaat om decoratie. De Minimalistische bruiloft staat bekend om haar gestructureerde centrepieces, stoelen die een schoon en modern effect bieden en zachte kleuren waar iedereen zich goed bij voelt. Alle aandacht zal op jou gericht zijn! De decoratie wordt gebruikt om momenten te benadrukken zodat die niet te vergeten zijn!

De Minimalistisch bruiloft

Kom je er zelf niet uit? Wij weten hoe overweldigend het kan zijn om een thema te kiezen voor jouw droomdag! Ter inspiratie hebben wij enkele beelden samengesteld om jou een nog beter beeld te geven over dit concept  op de mooiste dag van je leven, je bruiloft. Kom je er nog steeds niet uit? Geen stress! Wij staan voor je klaar. Plan gerust een vrijblijvend intakegesprek in met onze adviseur bruiloften. Stap voor stap brengt hij je wensen in kaart. Tot ieder detail. Met als resultaat een moodboard zodat jij je keuze kunt maken. Bekijk ook onze andere concepten voor meer inspiratie voor diverse decoratiestijlen. Of neem een kijkje op onze instagram.

Concepten Minimalistisch bruiloft
Concepten Minimalistisch
Concepten Minimalistisch
Concepten Minimalistisch bruiloft
Concepten Minimalistisch bruiloft
Concepten Minimalistisch bruiloft

Collectie keuze

BASMA Weddings heeft speciaal voor jou een collectie ‘Minimalistische bruiloft’ samengesteld. Hier vind je de door onze experts gekozen stoelen, decoratie, verlichting en nog veel meer!

Concepten Minimalistisch bruiloft
Concepten Minimalistisch bruiloft
Concepten Minimalistische bruiloft
Minimalistische bruiloft
Minimalistische bruiloft
Minimalistische bruiloft

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.