+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Minimalistisch

Concepten Minimalistisch bruiloft

De Minimalistisch stijl

Het concept van minimalisme is officieel een bruiloft concept! Na jaren van tule, taft en uitgebreide tafelscapes kan deze trend naar vereenvoudiging niet verfrissender zijn. Wij beschouwen minimalisme graag als kieskeurig zijn over het geen wat je kiest. De Minimalistische bruiloft zal een bruiloft zijn met alleen dingen die vreugde opwekken.

Minimalistisch decoratie

Less is more, als het gaat om decoratie. De Minimalistische bruiloft is bekend om haar gestructureerde centrepieces, stoelen die een schoon en modern effect bieden en zachte kleuren waar iedereen zich in goed voelt. Alle aandacht zal op jou gericht zijn! De decoratie wordt gebruikt om momenten te benadrukken zodat die niet te vergeten zullen zijn!

De Minimalistisch bruiloft

Kom je er zelf niet uit? Wij weten hoe overweldigend het kan zijn om een thema te kiezen voor jouw droomdag! Ter inspiratie hebben wij enkele beelden samengesteld om jou een nog beter beeld te geven over dit concept  op de mooiste dag van je leven, je bruiloft. Kom je er nog steeds niet uit? Geen stress! Wij staan voor je klaar. Plan gerust een vrijblijvende intake gesprek in met onze adviseur bruiloften. Stap voor stap brengt hij je wensen in kaart. Tot iedere detail. Met als resultaat een moodboard zodat jij je keuze kunt maken. Bekijk ook onze andere concepten voor meer inspiratie voor diverse decoratiestijlen. Of neem een kijkje onze instagram.

Concepten Minimalistisch bruiloft
Concepten Minimalistisch
Concepten Minimalistisch
e8afd2489ccf0e1032b33c333be1202f-2
Concepten Minimalistisch bruiloft
57f2563a87e980ec6ff499ffa94425d7

Collectie keuze

BASMA Weddings heeft speciaal voor jou een collectie ‘Minimalistische bruiloft’ samengesteld. Hier vind je de door onze experts gekozen stoelen, decoratie, verlichting en nog veel meer!

Concepten Minimalistisch bruiloft
Concepten Minimalistisch bruiloft
Concepten Minimalistisch
01.image
2a33153f429881e0fbb807d167a2bdbc
7ec6c42f8c512b295e1fc736abba3e11

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het assortiment is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen?
Vul het formulier in