+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Moderne Libanese bruiloft

De Moderne Libanese stijl

Ons internationaal schaatsniveau, voetbalniveau en stroopwafels. Ons klein landje zet zich op de kaart! En
waarom zou je niet op de mooiste dag van je leven laten zien hoe trots je erop bent? Een traditionele Hollandse
bruiloft, bij een molen als trouwlocatie en Delfts blauw als je uitgangs kleur! Appeltaart, oliebollen of drop, allemaal manieren om je gasten zoetig te verwelkomen op jouw dag!

Moderne Libanese decoratie

Tulpen, klompen, molens en Delfts blauwe servies, niets schreeuwt meer Holland. Lucky you! Wij kunnen namelijk jouw bruiloft omtoveren tot een Hollands pareltje. Delft blauw of rood, wit blauw als thema kleuren. Tulpen als decoratie en nog veel meer! Wij houden het traditioneel.

De Moderne Libanese bruiloft

Kom je er zelf niet uit? Wij, bij BASMA Weddings, weten we hoe overweldigend het kan zijn om een concept te kiezen voor jouw droomdag! Daarom hebben wij enkele beelden samengesteld om jou een nog beter beeld te geven over de Delftse glorie bruiloft. Kom je er nog steeds niet uit? Geen stress! Team BASMA Weddings staat voor je klaar.

Concept Bohemian bruiloft
Concept Bohemian bruiloft
03.image
04.image
05.image
06.image

Collectie keuze

Team BASMA Weddings heeft speciaal voor jou een collectie ‘Moderne Libanese bruiloft’ samengesteld. Hier vind je de door onze experts gekozen stoelen, decoratie, verlichting en nog veel meer!

7184HBVeAtL._SL1500_-700x700
2020-wedding-trends-obsess-over-this-year-alineapict-photography
71P9Y1YlYLL._SL1443_-700x732
collectie boh
diy-butterfly-inspired-white-sparrow-barn-wedding-madison-kaitlin-photography-82
06.image

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het assortiment is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen?
Vul het formulier in