+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Versailles

concepten versailles bruiloft

Les Versailles bruiloft stijl

Trouwen in de stad van de liefde, Parijs. Daar droomt iedereen van. Maar een echt sprookjes bruiloft in een kasteel is ietsjes verder op, in Versailles. Dit concept is geïnspireerd op het Paleis van Versailles. Een echt sprookjes bruiloft komt hier tot leven.

Les Versailles decoratie

De decoratie is in Empirestijl, dit is een Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl is geïnspireerd door de Egyptische cultuur en Romeinse bouwkunst. Deze zie je daarom ook terug in onze decoratie. Gouden stoelen, tafel decoratie en velvet stoffen zijn niet te missen!
Bekijk onze styled shoot van Versailles bruiloft in het Amstel Hotel te Amsterdam. 

Les Versailles bruiloft

Kom je er zelf niet uit? Wij, bij BASMA Weddings, weten we hoe overweldigend het kan zijn om een concept te kiezen voor jouw droomdag! Daarom hebben wij enkele beelden samengesteld om jou een nog beter beeld te geven over de Versailles bruiloft. Kom je er nog steeds niet uit? Geen stress! BASMA Weddings staat voor je klaar.

Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft

Collectie keuze

Team BASMA Weddings heeft speciaal voor jou een collectie ‘Versailles bruiloft’ samengesteld. Hier vind je de door onze experts gekozen stoelen, decoratie, verlichting en nog veel meer!

concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het assortiment is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Les Versailles bruiloft stijl op je grote dag?