Versailles bruiloft

Versailles

Versailles concept bruiloft

Les Versailles bruiloft stijl

Trouwen in de stad van de liefde, Parijs. Daar droomt iedereen van. Maar een echte sprookjesbruiloft in een kasteel is ietsje verder op, in Versailles. Dit concept is geïnspireerd op het Paleis van Versailles. Een echte sprookjesbruiloft komt hier tot leven.

Les Versailles decoratie

De decoratie is in Empirestijl, dit is een Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl is geïnspireerd door de Egyptische cultuur en Romeinse bouwkunst. Deze zie je daarom ook terug in onze decoratie. Gouden stoelen, tafeldecoratie en velvet stoffen zijn niet te missen!
Bekijk onze styled shoot van Versailles bruiloft in het Amstel Hotel te Amsterdam. 

Les Versailles bruiloft

Kom je er zelf niet uit? Wij, bij BASMA Weddings, weten hoe overweldigend het kan zijn om een concept te kiezen voor jouw droomdag! Daarom hebben wij enkele beelden samengesteld om jou een nog beter beeld te geven van de Versailles bruiloft. Kom je er nog steeds niet uit? Geen stress! BASMA Weddings staat voor je klaar.

Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft

Collectie keuze

Team BASMA Weddings heeft speciaal voor jou een collectie ‘Versailles bruiloft’ samengesteld. Hier vind je de door onze experts gekozen stoelen, decoratie, verlichting en nog veel meer!

concepten versailles bruiloft
Concepten versailles bruiloft
Concepten Meubilair Versailles wit

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.