+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Versailles

De Bohemian stijl

De Bohemian bruiloft, hier draait alles om warmte, vriendelijkheid en samen zijn met moeder natuur. De Bohemian bruiloft is als een pagina uit een betoverend sprookjes boek dat tot leven komt! Het zachte en romantische gevoel dat aards is en geïnspireerde is door de prachtige natuur. Het concept ‘Bohemian bruiloft’ komt oorspronkelijk van de term ‘Bohemian’, dit was een term die gebruikt werd voor Roma-zigeuners. Dit concept is voor hen die de belangrijkste dag van hun leven wil vullen met natuur, cultuur en drang om de wereld te ontdekken.

Boheemse decoratie

Natuurlijke elementen, wilde bloemen, en lichtjes zijn de belangrijkste elementen in dit concept. Onze decoratie is een mix van diverse objecten, kleuren en patronen uit diverse delen van de wereld. Laat je verrassen en meenemen met dit natuurlijke sprookjes thema!

De bohemian bruiloft

Kom je er zelf niet uit? Wij, bij BASMA Weddings, weten we hoe overweldigend het kan zijn om een thema te kiezen voor jouw droomdag! Daarom hebben wij enkele beelden samengesteld om jou een nog beter beeld te geven over de Bohemian bruiloft. Kom je er nog steeds niet uit? Geen stress! Team BASMA Weddings staat voor je klaar.

01.image
02.image
03.image
04.image
05.image
06.image

Collectie keuze

Team BASMA Weddings heeft speciaal voor jou een collectie ‘Versailles bruiloft’ samengesteld. Hier vind je de door onze experts gekozen stoelen, decoratie, verlichting en nog veel meer!

20170313-95715b3ffe
20170313-2a3ca77942

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het assortiment is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen?
Vul het formulier in