+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505
  De laatste stap voor je droombruiloft

  Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  Liefs, BASMA Weddings team

  Woensdag – Vrijdag 10.00 tot 20.00.
  Ben je klant, dan zijn we 24/7 bereikbaar.

  BASMA Weddings
  Reijerscop 27
  3454 HX De Meern

  033 700 97 03
  06 458 38 505
  info@basmaweddings.nl
  www.basmaweddings.nl

  Zekerheden

  Hier kun je op rekenen.

  Bijzonder

  Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

  Betrouwbaar

  Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

  Behulpzaam

  In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

  Bereikbaar

  Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

  Ervaringen

  Klanten en businesspartners aan het woord.

  Je kunt al je vragen stellen aan ons…