De beste plekken voor een foto-shoot

De beste plekken voor een foto-shoot

Wanneer jullie er als een ware prins en prinses uitzien op de grote dag, moet dit natuurlijk vastgelegd worden. Een foto (en video-) graaf is een must op speciale gelegenheden en ook een dienst waar ik persoonlijk mijn geld gemakkelijk voor neerleg. Het gene wat namelijk het meest waardevol is, zijn de herinneringen van mooie momenten die doormiddel van fotografie elke dag weer herleefd kunnen worden. Wil je de mooiste foto’s hebben? Ga dan op zoek naar één van de volgende locaties.

Foto’s bij een kasteel

Wat best populair is bij veel koppels is fotograferen bij een kasteel. Dit is natuurlijk logisch, want als je je royaal voelt dan hoort daar ook een royale locatie bij. In Nederland heb je vele kastelen gelukkig, dus optie genoeg! Bekijk wel even van tevoren of je entree moet betalen en dergelijke om hier foto’s te laten maken.

Foto’s in de natuur

Trouw je in een tijd dat het lekker weer is, dan is ook een foto-shoot buiten in de natuur een populaire keuze. Je kunt hierbij denken aan een tuin, bloemenpark, een bos, het strand of in de duinen/bergen. Het voordeel hiervan is dat je overal gelijk terecht kan. Let wel even op dat je op een plek staat waar je mooie trouwjurk niet vies kan worden. Dat zou namelijk erg vervelend zijn…

Foto’s in de zaal

Wellicht heb je geen tijd om naar een passende locatie te zoeken, of is jouw feestlocatie zo mooi en speciaal dat je in de zaal een fotosessie wilt houden. Die bloemendecoratie of stage van Basma Weddings bijvoorbeeld is zeker mooi om als achtergrond te hebben in de foto’s (bekijk de website voor voorbeelden). Deze optie is niet alleen gemakkelijk, je bent ook gelijk aanwezig in de zaal. Dan hoef je niet te stressen dat je wellicht fashionably late op jouw eigen bruiloft komt.

Foto’s op een historische plek

Mijn eigen koppel-shoot vond plaats in de Baalbeck Ruïnes. Dit zijn oude pilaren en ruïnes van de Romeinse tijd. En wat was dat geweldig om als locatie te hebben! Enorme grote trappen, schitterende stenen en een one of a kind achtergrond voor de foto’s. Nou is deze optie niet echt beschikbaar in Nederland, maar kun je wel naar andere historische plekken gaan. Bijvoorbeeld Giethoorn, plekken met historische panden, een oude kerk of kathedraal of een historisch museum.

Foto’s op een boot

Mocht je iets originelers willen en zou je graag een Titanic moment willen beleven, dan is een fotosessie op een boot ook een idee. Je kunt voor een enorm schip kiezen, een jacht (als je er geld voor hebt) of gewoon een schattig bootje. Je kunt het extra romantisch maken door bijvoorbeeld in de avond te gaan en kaarsjes/lampjes om jullie heen te zetten.

Foto’s in het buitenland

Zou je nog een stapje verder willen gaan, dan is in het vliegtuig stappen nog een leuker idee. In het buitenland heb je namelijk nog mooiere locaties voor een fotosessie dan in Nederland. Je zou tijdens de huwelijksreis een fotograaf kunnen zoeken die hierbij wil helpen. Hoe cool zou dat zijn! Oke je moet waarschijnlijk een extra koffer boeken om de trouwjurk in te doen, maar dat is het best waard als je zo een speciale foto-shoot mag beleven.

Heb jij de koppel-shoot op een andere speciale locatie gedaan dan hierboven vernoemd? Laat het ons dan graag weten!

Door Batoel. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.