Droombruiloft, van jongs af aan een sprookje

Droombruiloft, van jongs af aan een sprookje

Zijn dromen nou echt bedrog?

Een droombruiloft, je zult het vast kennen! Van jongs af aan mag jij met mama mee naar bruiloften en jij als klein meisje kijkt je ogen uit. Alles wat je ziet is van pracht en praal en zelfs het glas waar jij je kleine lipjes op mag zetten lijkt van fijn geslepen glas, het zal vast kristal zijn.

De entree op de droombruiloft….

En dan, het lang verwachte moment, het moment waar iedereen zo naar heeft uitgekeken, de entree van de bruid op haar bruiloft. De boxen van de speakers geven net iets meer volume, prachtige noten weergalmen door de drukke ruimte. Je ziet hoe familie en vrienden met ingehouden adem rustig opstaan en de ogen op de entree richten.

En dan…..zij aan zij lopen de getuigen de zaal in gevolgd door het eerste bruidsmeisje om vervolgens ruimte te maken voor de prachtige bruid. Ook jij staat even met je mond vol tanden. Je herkent haar gewoon niet terug.

Stromende tranen

Bij het afnemen van de trouwbelofte stromen menig tranen door de zaal. Jij als klein meisje vraagt je af waarom ze huilen, dit is toch zo een mooi moment? Ik zal het je vertellen.

Why You love Your hubby

Deze bruid waar je nu naar kijkt heeft een self-made-trouwbelofte geschreven. Zelf geschreven trouwbeloften zijn iets unieks op bruiloften. Als je voornemens hebt om dit te doen, dan wil je je hubby in spé vertellen wat je voor hem voelt en waarom je voor altijd in de echt verbonden wilt zijn. Je deelt in de belofte mooie momenten die je al hebt gedeeld en hoe hij het beste uit jou weet te halen. Een self-made-trouwbelofte komt uit het diepste van het hart en ontroert iedereen die daar getuige van mag zijn.

BASMA Weddings kan je helpen om je dag echt onvergetelijk te maken. Vertel ons waar jij al heel lang van droomt en wij zorgen dat jij de mooiste dag van je leven krijgt. We zorgen voor de mooiste bloemen, de prachtigste bruidstaarten en de leukste muziek!

So little girl tell us why do you love your hubby? We can make your day unforgettable!

Door Fatima El Baghdadi. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties, bekijk onze Youtube channel voor meer inspiratie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.