Bubble blower

Bubble Blower

Wij hebben de ‘Bubble Blower’ voor jou in petto die voor een prachtig en romantisch effect zorgt. En natuurlijk voor onvergetelijke foto’s en video’s.

Bijzondere Bubble Blower

Heb jij altijd al gedroomd van een fantastische entree omringd door dwarrelend confetti of een romantisch en intieme openingsdans? Dan is past de confetti perfect bij jullie bruiloft. Door 3 shots te vuren is er genoeg confetti voor een wauw-effect, maar vind je dat niet genoeg? Kies dan voor de excellent confetti waarbij wij 6 shots confetti vuren om het perfecte effect te krijgen. Nog niet overtuigd? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek voor je confetti d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.