Droogijs kopen

Droogijs kopen

Droogijs kopen online

 Droogijs kopen online kan heel gemakkelijk bij BASMA Weddings. Met droogijs kunnen spectaculaire neveleffecten worden gecreëerd op bruiloften en evenementen en in theaters. Droogijs sublimeert en gaat direct over tot gasvorm. Zonder eerst te smelten. Daarnaast kun je het goed inzetten voor het transporteren van goederen die koel bewaard moeten worden. Alvorens je besluit droogijs aan te schaffen dient dit Veiligheidsdocument nauwkeurig gelezen te worden. BASMA Weddings zal dit document ook overhandigen.

Bruiloft decoratie Droogijs kopen verpakt

Droogijs onverpakt

droogijs verpakt

Droogijs verpakt

Droogijs kopen Veiligheid accessoires

Veiligheid accessoires

Effecten droogijs in volle werking tijdens een sfeervolle bruiloft

Gebruik van droogijs

Kooldioxidesneeuw (vast CO2), ook bekend als ‘droogijs’, is een zeer effectief koelmiddel dat gemakkelijk in het gebruik is en voor uiteenlopende doeleinden. Het is ideaal voor gekoeld transport van melkproducten, vlees, diepgevroren producten en andere beperkt houdbare waren. Het is ook van onschatbare waarde in de voedselverwerkingsindustrie. Denk bijvoorbeeld om warmte gevoelige producten te koelen tijdens het malen, voor het krimp van verpakkingen van voeding. En de vacuümverpakking met behulp van koude vallen. CO2-pellets zijn tevens ideaal voor het droogijs stralen (reinigen) van machines. Verder kunnen met droogijs spectaculaire neveleffecten worden gecreëerd, doordat het sublimeert (direct overgaat in gasvorm, zonder eerst te smelten).

Effecten vuurwerk Bruiloft van Jalal Oba en Stapanie bride stages

Eigenschappen van droogijs

Wat maakt droogijs een bijzonder middel!? Het is inzetbaar voor diverse doeleinden. Het middel is smaak- en geurloos, er ontstaan geen residu, dankzij sublimatie en het is vrij van ziektekiemen en bacteriën. Het is niet giftig, onbrandbaar en gemakkelijk te beheersen, want het is zwaarder dan lucht. Het is meer dan drie keer zo koud als gewoon ijs. Je kunt Droogijs kopen online bij BASMA Weddings.

Decoratie met droogijs
Veilig omgaan met droogijs

Veilig omgaan met droogijs

Zoals het gezegde luid, iedere voordeel heeft zijn nadeel. Droogijs is een uitstekend product en kan ingezet worden voor de diverse doeleinden zoals hierboven genoemd.  Echter kan droogijs ook een levensgevaarlijk middel zijn als men de veiligheidsvoorschriften niet nauwkeurig in acht neemt. Aanraking met huid kan derdegraads brandwonden veroorzaken. En het mag dan ook absoluut niet vergeleken worden met het normale ijs zoals we dat kennen, namelijk het water in de vriezer waardoor bijvoorbeeld ijsblokjes ontstaan. Droogijs is een chemisch product die in een speciale omgevingen wordt geproduceerd en gebruikt.

Het levert prachtige rookpluimen als deze in aanraking komt met water/ warme water, maar het mag absoluut niet geconsumeerd worden. Dit is zelfs levensgevaarlijk. BASMA Weddings heeft de belangrijkste veiligheidsvoorschriften in een document opgenomen. Alvorens je besluit droogijs aan te schaffen dient dit Veiligheidsdocument nauwkeurig gelezen te worden. BASMA Weddings zal dit document ook overhandigen.

Het assortiment van droogijs

Droogijs kopen assortiment

Wij bieden een grote verscheidenheid aan droogijs producten en apparatuur op maat voor een efficiënte productie van koolzuursneeuw en snelle koeltoepassingen. Al onze cryogene apparatuur is ontworpen voor de hoogste efficiëntie en voldoet aan de hoogste hygiëne normen. Droogijs kopen online bij BASMA Weddings kun je direct online bestellen bij BASMA Weddings.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Stel je vraag over droogijs