Droogijs Onverpakt

Mocht je eerder droogijs bij BASMA Weddings hebben gekocht of een eigen verpakking hebben, hoef je niet opnieuw te betalen voor de verpakking. Het droogijs wordt weer in de oude verpakking gedaan wat voordeliger voor is jou. Houd er wel rekening mee dat deze optie alleen mogelijk is als je zelf het droogijs bij BASMA Weddings afhaalt en een eigen eps-bak meeneemt. 

Transport & opslag

 Je kunt droogijs niet in een luchtdichte bak opslaan of vervoeren.
Droogijs verdampt in plaats van dat het zoals ijs smelt, wat betekent dat het koolstofdioxide afgeeft. Wanneer het koolstofdioxide in gas verandert heeft het gas ruimte nodig om te kunnen ontsnappen. Het gas kan niet ontsnappen uit een luchtdichte bak. In ernstige gevallen zet het gas te veel uit en veroorzaakt het een explosie. Een vriezer is luchtdicht, dus een voorbeeld waar het niet in kan. Je kunt tevens je vriezer of koelkast zwaar beschadigen als je het droogijs erin opslaat. De thermostaat van je apparaat is niet berekend op dergelijke temperaturen van circa – 78 graden. 

Veilig omgaan met droogijs

Veilig omgaan met droogijs

Zoals het gezegde luid, iedere voordeel heeft zijn nadeel. Droogijs is een uitstekend product en kan ingezet worden voor de diverse doeleinden zoals hierboven genoemd.  Echter kan droogijs ook een levensgevaarlijk middel zijn als men de veiligheidsvoorschriften niet nauwkeurig in acht neemt. Aanraking met huid kan derdegraads brandwonden veroorzaken. En het mag dan ook absoluut niet vergeleken worden met het normale ijs zoals we dat kennen, namelijk het water in de vriezer waardoor bijvoorbeeld ijsblokjes ontstaan. Droogijs is een chemisch product die in een speciale omgevingen wordt geproduceerd en gebruikt.

Het levert prachtige rookpluimen als deze in aanraking komt met water/ warme water, maar het mag absoluut niet geconsumeerd worden. Dit is zelfs levensgevaarlijk. BASMA Weddings heeft de belangrijkste veiligheidsvoorschriften in een document opgenomen. Alvorens je besluit droogijs aan te schaffen dient dit Veiligheidsdocument nauwkeurig gelezen te worden. BASMA Weddings zal dit document ook overhandigen.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Neem gerust contact op bij vragen

ook bereikbaar via instagram