Laaghangende rook

Waan je tijdens je openingsdans helemaal in de wolken met dit schitterende laaghangende rook effect.
Wij creëren een prachtig wolkendek op de dansvloer.

Bijzondere Laaghangende rook

We kennen het allemaal, met je hoofd in de wolken zijn van verliefdheid. Verliefd zijn voelt als een ware droom en het geeft je het idee dat je zweeft op een wolk. Doormiddel van droogijs kunnen wij deze “wolk” realiteit maken. Dit spectaculaire effect zorgt voor een show-stopping entree om je gasten mee te verassen. Of creëer een romantische door gebruik te maken van laaghangende rook Ga je voor onze Low Fog, Entrance Smokescreen of de Cold Smoke Fountains? De keus is aan jou! Elk effect is te verkrijgen in verschillende formaten om jouw perfecte bruiloft te creëren. Nog niet overtuigd? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek voor je laaghangende rook d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.