Machines machines

machines

Om het allemaal nog makkelijker te maken hebben wij verschillende machines in petto voor je. Deze droogijs machines maken het simpeler om de perfecte rook voor jouw bruiloft te creëren. De ‘Le Maitre Pea Souper’, de ‘Chauvet Nimbus’ en de ‘Martin Glaciator X-stream’. Om er achter te komen welke het beste werkt voor jouw bruiloft, nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je effecten d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

bijzondere machines

We kennen het allemaal de stress van de perfecte bruiloft creëren, dit kan jou daar bij helpen! Door deze machine te gebruiken kunnen wij mooie rook maken door middel van droogijs. Dit kun je gebruiken voor de eerste dans of de entree, of allebei! Ook het droogijs is bij ons te verkrijgen, komt goed uit dus! Nog niet overtuigd in? Plan een persoonlijk gesprek met ons in.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.