+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Kies jouw Flowers

De mooiste dag van je leven verdient prachtige bloemen. Kies jouw flowers uit onze collectie.

Sprookje

Tafeldecoratie is een van de drie grootste eyecatchers van de dag en streelt de ogen van gast en fanatieke fotograven en videograven. Tafeldecoraties zijn een lust voor het oog en hart en je zult geheid hier en daar de fotocamera's zien flitsen. BASMA Weddings vindt het belangrijk dat jij de inspirator bent van jouw eigen bruiloft waardoor jouw gasten jou direct kunnen herkennen in de ingetogen of juist uitgesproken tafeldecoratie.

Design

Ook hier heeft BASMA Weddings nagedacht over unieke designs. Of je nou voor vazen, kandelaren of watervalbloemen kiest, er is voor jou en je gasten altijd iets moois te beleven. De vazen zijn gemaakt van zacht en hoogwaardig glas en worden herkend door de zachte vormen. De gekozen prachtige hooggekwalificeerde bloemen trekken in een explosie van kleuren alle aandacht. Naast de vazen is het mogelijk om voor een klassieke stijl te gaan in de vorm van kandelaren met meerdere armen en indien gewenst is het mogelijk de kandelaren te leveren anno 2018. Zijn Swarovski en kristal meer jouw ding, dan heeft BASMA Weddings ook hier een prachtig design voor laten creëren.

Stijlen

Uniek kun je alleen zijn als je zelf een fanatieke dagdromer bent. BASMA Weddings heeft de kennis en kunde in huis om rozen, orchideeën, hortensia's en anjers toe te voegen aan de prachtige vazen. Voor de kandelaren kiest BASMA Weddings ervoor om deze op verzoek verder te decoreren met bloemen, parels en hoge kaarsen naar wens. Ook als je een unieke stijl in gedachten hebt, is het mogelijk om deze in de vorm van een foto met ons te delen. Onze designers gaan dan speciaal voor jou op zoek naar jouw persoonlijke creatie.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder. Onze missie en drijfveren zitten in het uit laten komen van jouw dromen. BASMA Weddings is altijd opzoek naar datgene om jou grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen tot een hoger dimensie brengen.

Betrouwbaar

Elke detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want die laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek van je wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waar jij zoveel moet regelen kun je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel stress van je over door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo hou je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als je dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft ernaar om 24 uur per dag, zeven dagen bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap verwijderd van
jouw sprookjes flowers