Kies jouw Flowers

De mooiste dag van je leven verdient prachtige bloemen. Kies jouw flowers uit onze collectie.

Sprookje

Tafeldecoratie is een van de drie grootste eyecatchers van de dag en streelt de ogen van gast en fanatieke fotograven en videograven. Tafeldecoraties zijn een lust voor het oog en hart en je zult geheid hier en daar de fotocamera's zien flikkeren. BASMA Weddings vindt het belangrijk dat jij de drijvende veer bent achter de organisatie van jouw bruiloft waardoor jouw gasten jou direct kunnen herkennen in de ingetogen of uitgesproken tafeldecoratie.

Design

Ook hier heeft BASMA Weddings nagedacht over een strakke design. Of je nou voor vazen, kandelaren of watervalbloemen gaat er is voor jou en je gasten altijd iets moois te beleven. De vazen zijn gemaakt van zacht en hoogwaardig glas en worden herkend door de zachte vormen. De gekozen prachtige hooggekwalificeerde bloemen trekken in een explosie van kleuren alle aandacht. Naast de vazen is het mogelijk om voor een klassieke stijl te gaan in de vorm van kandelaren met meerdere armen en indien gewenst is het mogelijk de kandelaren te leveren ano 2018. Is Swarovski en kristal meer jou ding, ook hier heeft BASMA Weddings een prachtige design voor laten creëren.

Stijlen

Uniek kun je alleen zijn als je zelf een fanatieke dagdromer bent. BASMA Weddings vaart graag met je mee op jou bootje en heeft de kunde in zich om rozen, orchideeën, hortensia en anjers toe te voegen aan de hoog gekwalificeerde vazen. Voor de kandelaren kiest BASMA Weddings ervoor om deze op verzoek verder te decoreren met bloemen, parels en hoge kaarsen naar wens. Ook als je een stijl in gedachten hebt is het mogelijk om jouw stijl in de vorm van een foto met ons te delen. Onze designers gaan speciaal voor jou opzoek naar jouw persoonlijke creatie.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Je bent 1 stap dichtbij voor
je sprookjes flowers