Gastcollege mbo-leerlingen marketing, creativiteit en ondernemen

Gastcollege mbo-leerlingen

Een gastcollege voor mbo-leerlingen bij het ROC Amsterdam. Het begon als een trial en is nu bijna een jaarlijkse traditie geworden. Ieder jaar organiseert ROC Amsterdam de opleidingsdagen en wij zijn 1 van de gelukkige organisaties die haar verhaal mag delen. Dit is de tweede keer op rij dat wij het BASMA Weddings verhaal mochten delen met aanstormend talent.

De gastcollege mbo-leerlingen bij ROC Amsterdam

Afgelopen januari mochten wij een gastcollege geven aan mbo-leerlingen. Dat is heel bijzonder en spannend, want je mag over je eigen organisatie vertellen. Hoe is het begonnen, wat zijn onze dagelijkse werkzaamheden en welke uitdagingen zien we. Afgelopen januari hebben wij een presentatie gegeven over hoe BASMA Weddings marketing, communicatie, creativiteit en ondernemerschap toepast om BASMA Weddings verder te brengen. Wij hebben de mbo-leerlingen een kijkje gegeven in de keuken van onze marketingstrategie, creatief omgaan met je klantwens en daadwerkelijk de organisatie van een bijzondere wedding gedeeld.

Wat willen we bereiken met gastcolleges voor mbo-leerlingen?

Met gastcolleges voor mbo-leerlingen willen wij niet alleen praktijkervaring met leerlingen delen, maar hen ook motiveren te studeren en verder te komen in hun carrière. Het is niet alleen theorie en praktijk die wij toepassen bij BASMA Weddings. Maar ook bespreken wij hoe je als student een strategie kunt ontwikkelen om je studiepad zo succesvol mogelijk te doorlopen. Hierbij deelt Wadei Laroussi, oprichter en eigenaar van BASMA Weddings praktische tips vanuit zijn ervaringen tijdens zijn studie. Door zijn achtergrond (Marokkaanse), het feit dat hij op oudere leeftijd verhuisd is naar Nederland en zowel MAVO, MBO als HBO heeft gestudeerd, worden diverse onderwerpen aan het licht gebracht.

Betrokkenheid met het onderwijs

Wij vinden onderwijs heel belangrijk en daarom doen wij actief mee met diverse onderwijsinstellingen waaronder ROC Amsterdam. Zo bezoeken wij vaak meetings georganiseerd door het ROC Amsterdam om ons steentje bij te dragen op het gebied van advies over het bedrijfsleven. Daarnaast mogen wij ieder half jaar mbo-leerlingen verwelkomen. Een leerling of student helpt onze organisatie daadwerkelijk verder, want zij zijn fris en fruitig en kunnen onze bedrijfsprocessen challengen.

Uitnodiging aan iedere onderwijsinstelling

BASMA Weddings nodigt iedere onderwijsinstelling uit om deze gastcolleges aan te vragen. Deze zijn geheel kosteloos en worden vrijblijvend verzorgd door Wadei Laroussi. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover via info@basmaweddings.nl of op 033 700 97 03. Bekijk ook onze activiteiten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen op basmaweddings.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.