Het assortiment van BASMA Weddings is uitgebreid op je bruiloft.

Het assortiment bruiloft decoratie

Het assortiment bruiloft decoratie van BASMA Weddings is een uitgebreide assortiment van bruiloft decoratie, maar ook details. Speciaal voor je mooiste dag van je leven hebben wij in samenwerking met bruidsparen een uitgebreid assortiment aan producten en diensten samengesteld. Geen enkel bruiloft decoratie en detail zal missen op je grote dag. Bekijk eerst het assortiment bruiloft decoratie met decoratie. Hierna kun je verder bouwen aan je bruiloft decoratie. Laat je evenals inspireren doormiddel van onze thema’s. Reden genoeg om aan de slag te gaan. Veel plezier met het organiseren. Hieronder het assortiment bruiloft decoratie.

Bruidsbank te huur

Bride stages zijn prachtige achtergronden waar jij en je droomprins plaatst neemt. BASMA Weddings heeft diverse bride stages beschikbaar in evenals diverse stijlen, tarieven en uitvoeringen.

Ontdek meer
Bruiloft decoratie het assortiment

Je trouwlocatie heeft niet altijd (de juiste) tafels & stoelen beschikbaar. Of je wilt bijzonder meubilair op jouw grote dag. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan meubilair voor een bijzonder inrichting.

Ontdek meer
Het assortiment Servies & glas Witte tafelservies lijn

Wil jij geen doorsnee servies & glaswerk op je bruiloft? Maar zoek je naar bijzondere kleuren dat past bij het gekozen thema van je bruiloft. Denk aan een gouden of zilveren thema op je bruiloft decoratie.

Ontdek meer
Linnen bruiloft decoratie

Linnen kunnen je tafelsetting bijzonder aankleden. Linnen geven je tafels een prachtige uitstraling. BASMA Weddings heeft een uitgebreid assortiment aan linnen. Bekijk de onze diverse bijzondere creaties

Ontdek meer
Babylon

Bloemen mogen absoluut niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Je kunt kiezen uit verse of zijden bloemen. BASMA Weddings heeft een uitgebreid assortiment van diverse soorten en uitvoeringen.

Ontdek meer
Miraculous Nature Libanese bruidsboeket

Je bruidsboeket is een bijzonder stuk bloemen die tijdens je bruiloft op vele momenten meedraagt. Dit vergt persoonlijk aandacht en daarom nemen wij hier voldoende tijd voor om het samen te stellen.

Ontdek meer
Bruidstaarten - Taartafel

Op je mooiste dag mag een bijzonder, mooie en heerlijke bruidstaart niet ontbreken. BASMA Weddings heeft i.s.m. diverse professionele bakkerijen een uitgebreid assortiment voor jou samengesteld.

Ontdek meer
Assortiment New born

Na een eerste of tweede gezegend geboorte van je prins of prinsesje wil je dit natuurlijk uitbundig vieren met familie, vrienden en dierbaren. Vooral de eerste keer is zo bijzonder. Wij zijn gespecialiseerd hierin.

Ontdek meer
Restyling Bruiloft decoratie

Heb je een locatie die je wil omtoveren tot een sprookje? Wij hebben alles in huis om van een buurthuis om te toveren tot een paleis. Bekijk de mogelijkheden van inrichting en stijlen in decoratie.

Ontdek meer
Special effect vuurwerkfonteinen

Wil jij een bijzonder hoogtepunt op jouw mooiste dag van je leven? Overweeg dan speciale effecten van BASMA Weddings. Lage rook en vuurwerk voor je eerste dans met je prins en prinsesje.

Ontdek meer
Moving heads Medium

Bruiloft Verlichting: je kunt je ballroom omtoveren tot een paleisje met bijzondere sfeerverlichting. Wij hebben draaiende lampen, sfeerverlichting in verschillende kleuren.

Ontdek meer
Het assortiment Bruidsbank Chesterfield bank

De bruidsbanken van BASMA Weddings zijn prachtig ontworpen en gedecoreerd. Hierdoor zijn het een echte eye-catcher op je mooiste dag. Neem plaats op één van onze bruidsbanken.

Ontdek meer

Het assortiment bruiloft decoratie op je grote dag van je leven. Het assortiment; Het assortiment; Het assortiment Het assortiment

Het assortiment bruiloft decoratie concreet

Ondanks de ruime keuze doormiddel van het assortiment bruiloft  blijft het ingewikkeld om je bruiloft decoratie concreet te maken.
Maak je geen zorgen. Daarvoor hebben wij een zogeheten intake gesprek waarin wij onder het genot van een drankje & hapje jouw uitgebreid informeren over diverse internationale decoratie stijlen. Wij beginnen met jouw wensen en behoeften en op basis daarvan stellen wij een plan op je bruiloft decoratie concreet te maken. Na het eerste gesprek ga je met een gerust gevoel naar huis. En na een aantal dagen ontvang je een offerte inclusief tarieven. Na de eerste offerte kunnen wij een afspraak plannen in jouw trouwlocatie voor de verder stappen in het plannen van het decoreren van je trouwlocatie.

Het assortiment custom made

Het assortiment is met zorg opgesteld, maar begrijpen natuurlijk ook dat wij niet alle decor of wensen van jou in huis kunnen hebben.
Daarvoor hebben wij de custom made proces ingericht intern. Op basis van jouw wensen kunnen wij een volledig eigen decor of assortiment voor jou ontwikkelen. Laat je inspireren op onze thema’s pagina. Op deze pagina vind je veel meer bride stages ingedeeld naar concept. Denk bijvoorbeeld het bijzonder thema bohemian of botanische tuinen. Je begeeft je als het ware in de natuur in je ballroom doormiddel van deze bruiloft decoratie.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment van BASMA Weddings

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.