+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Het assortiment van BASMA Weddings is uitgebreid op je bruiloft.

Het assortiment bruiloft decoratie

Dit is het assortiment van BASMA Weddings. Speciaal voor je mooiste dag van je leven hebben wij i.s.m. met bruidsparen een uitgebreid aanbod aan producten en diensten samengesteld. Geen enkel decor en detail zal missen op je grote dag. Bekijk het assortiment en neem gerust contact op bij vragen.

Bride stages | bruidsbank te huur bride stage

Bridestage vanaf € 375

Bride stages zijn prachtige achtergronden waar jij en je droomprins plaatst neemt. BASMA Weddings heeft diverse bride stages beschikbaar in diverse stijlen, prijzen en uitvoeringen.

Ontdek meer
Bruiloft decoratie het assortiment

Meubilair vanaf € 3,50

Je trouwlocatie heeft niet altijd tafels & stoelen beschikbaar. Of je wilt bijzonder meubilair op jouw grote dag. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan meubilair voor een royale inrichting.

Ontdek meer
Het assortiment Middenstukken

Middenstuk vanaf € 25

Bloemen mogen absoluut niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Je kunt kiezen uit verse of zijden bloemen. BASMA Weddings heeft een uitgebreid aanbod van diverse soorten en uitvoeringen.

Ontdek meer
Vuurwerkfonteinen

Effecten vanaf € 275

Wil jij een bijzonder hoogtepunt op jouw mooiste dag van je leven? Overweeg dan special effects van BASMA Weddings. Lage rook en vuurwerkfonteinen voor je eerste dans met je Prins of Princes.

Ontdek meer
Het assortiment Bruidsbank Chesterfield bank

Bruidsbank vanaf € 95

De bruidsbanken van BASMA Weddings zijn prachtig ontworpen en gedecoreerd. Hierdoor zijn ze een echte eye-catcher op de mooiste dag van je leven. Schitter in één van onze bruidsbanken voor een stijlvolle inrichting.

Ontdek meer
Het assortiment Servies & glas Witte tafelservies lijn

Servies & glas vanaf € 14,75

Wil jij geen doorsnee servies & glaswerk op je bruiloft? Zoek je naar bijzonder kleuren dat past bij het gekozen thema van je bruiloft. Denk aan een gouden of zilveren thema. Wij hebben diverse mogelijkheden. Neem gerust een kijkje.

Ontdek meer
Assortiment New born

New Born vanaf € 475

Na een gezegend geboorte van je prins of prinsesje wil je natuurlijk een uitbundig eerste geboorte vieren met familie, vrienden en dierbaren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het decoreren van van deze heugelijke momenten.

Ontdek meer
Moving heads Medium

Verlichting vanaf € 145

Bruiloft Verlichting: je kunt je ballroom omtoveren tot een paleisje met bijzondere sfeerverlichting. Zo hebben wij draaiende lampen, spotlights, sfeerverlichting in verschillende mogelijkheden, kleuren en varianten. Er is veel mogelijk.

Ontdek meer
Bruiloft decoratie Het assortiment restyling drapering

Restyling vanaf € 25

Heb je een locatie die je wil omtoveren tot een sprookje? Wij hebben alles in huis om van een buurthuis een paleis te maken. Bekijk de mogelijkheden van inrichting en meubels en stijlen.

Ontdek meer
Het assortiment Bruidstaart Custom made taart

Bruidstaart vanaf € 495

Op je mooiste dag mag een bijzonder, mooie, en heerlijke bruidstaart niet ontbreken. BASMA Weddings heeft i.s.m. met diverse professionele bakkerijen een uitgebreid assortiment voor jou.

Ontdek meer
Het assortiment Bruidsboeket witte boeket

Bruidsboeket vanaf € 95

Je bruidsboeket is een bijzonder stuk bloemen die tijdens je wedding op vele momenten meedraagt. Dit vergt persoonlijk aandacht en daarom nemen wij hier voldoende tijd voor om het samen te stellen.

Ontdek meer
Led dansvloer 4x4

Podium vanaf € 19

Een podium of dansvloer is een bijzonder toevoeging in de inrichting van je ballroom. Niet alleen voor jouw, maar ook je gasten. Een podium kun je inzetten voor diverse doeleinden voor je bruiloft.

Ontdek meer

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het assortiment is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen. Bekijk meer.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen?
Vul het formulier in