Het assortiment van BASMA Weddings is uitgebreid op je bruiloft.

Het assortiment bruiloft decoratie

Dit is het assortiment van BASMA Weddings. Speciaal voor je mooiste dag van je leven hebben wij in samenwerking met bruidsparen een uitgebreid aanbod aan producten en diensten samengesteld. Geen enkel decor en detail zal missen op je grote dag. Bekijk het assortiment en neem gerust contact op bij vragen.

Bruidsbank te huur op je bruiloft

Bridestage vanaf € 375

Bride stages zijn prachtige achtergronden waar jij en je droomprins plaatst neemt. BASMA Weddings heeft diverse bride stages beschikbaar in diverse stijlen, prijzen en uitvoeringen.

Ontdek meer
Bruiloft decoratie het assortiment

Meubilair vanaf € 3,50

Je trouwlocatie heeft niet altijd tafels & stoelen beschikbaar. Of je wilt bijzonder meubilair op jouw grote dag. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan meubilair voor een royale inrichting.

Ontdek meer
Het assortiment Servies & glas Witte tafelservies lijn

Servies & glaswerk vanaf € 14,75

Wil jij geen doorsnee servies & glaswerk op je bruiloft? Zoek je naar bijzonder kleuren dat past bij het gekozen thema van je bruiloft. Denk aan een gouden of zilveren thema. Wij hebben diverse mogelijkheden.

Ontdek meer
Linnen bruiloft decoratie

Linnen vanaf € 12,50

Linnen kunnen je tafelsetting bijzonder aankleden. Linnen geven je tafels een prachtige uitstraling. BASMA Weddings heeft een uitgebreid assortiment aan linnen. Bekijk de mogelijkheden.

Ontdek meer

Het assortiment maakt je bruiloft decoratie ontzettend bijzonder

Het assortiment Middenstukken

Middenstuk vanaf € 25

Bloemen mogen absoluut niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Je kunt kiezen uit verse of zijden bloemen. BASMA Weddings heeft een uitgebreid aanbod van diverse soorten en uitvoeringen.

Ontdek meer
Sunshine Blossom Versailles bruidsboeket

Bruidsboeket vanaf € 75

Je bruidsboeket is een bijzonder stuk bloemen die tijdens je wedding op vele momenten meedraagt. Dit vergt persoonlijk aandacht en daarom nemen wij hier voldoende tijd voor om het samen te stellen.

Ontdek meer
Het assortiment Bruidstaart Custom made taart

Bruidstaart vanaf € 295

Op je mooiste dag mag een bijzonder, mooie, en heerlijke bruidstaart niet ontbreken. BASMA Weddings heeft i.s.m. diverse professionele bakkerijen een uitgebreid assortiment voor jou.

Ontdek meer
Assortiment New born

New Born vanaf € 475

Na een gezegend geboorte van je prins of prinsesje wil je natuurlijk een uitbundig eerste geboorte vieren met familie, vrienden en dierbaren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het decoreren van van deze momenten.

Ontdek meer
Bruiloft decoratie Het assortiment restyling drapering

Restyling vanaf € 25

Heb je een locatie die je wil omtoveren tot een sprookje? Wij hebben alles in huis om van een buurthuis een paleis te maken. Bekijk de mogelijkheden van inrichting en meubels en stijlen.

Ontdek meer
Special effect vuurwerkfonteinen

Effecten vanaf € 275

Wil jij een bijzonder hoogtepunt op jouw mooiste dag van je leven? Overweeg dan special effects van BASMA Weddings. Lage rook en vuurwerkfonteinen voor je eerste dans met je Prins of Prinses.

Ontdek meer
Moving heads Medium

Verlichting vanaf € 145

Bruiloft Verlichting: je kunt je ballroom omtoveren tot een paleisje met bijzondere sfeerverlichting. Wij hebben draaiende lampen, spotlights, sfeerverlichting in verschillende kleuren.

Ontdek meer
Het assortiment Bruidsbank Chesterfield bank

Bruidsbank vanaf € 95

De bruidsbanken van BASMA Weddings zijn prachtig ontworpen en gedecoreerd. Hierdoor zijn ze een echte eye-catcher op de mooiste dag van je leven. Schitter op één van onze bruidsbanken.

Ontdek meer

Het assortiment en bruiloft decoratie op je grote dag extra bijzonder maken

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Heb je vragen?
Vul het formulier in