+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Het Assortiment

Speciaal voor de mooiste dag van je leven en andere bijzondere momenten heeft BASMA Weddings In samenwerking met onze klanten een bijzonder assortiment samengesteld. Ontdek hieronder het assortiment van BASMA Weddings met vele mogelijkheden.

500x400

Bridestage vanaf € 375

Bride stages zijn prachtige achtergronden waar jij en je droomprins plaatst neemt. BASMA Weddings heeft diverse bride stages beschikbaar in diverse formaten en uitvoeringen.

Ontdek meer
02 Het assortiment Meubilair Dior stoelen goud

Meubilair vanaf € 3,50

Je trouwlocatie heeft niet altijd tafels en stoelen beschikbaar. Of je wilt bijzonder meubilair op jouw grote dag. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan meubilair voor een royale inrichting.

Ontdek meer
500x400

Effects vanaf € 275

Wil jij een bijzonder hoogtepunt op jouw mooiste dag van je leven? Overweeg dan special effects op je bruiloft zoals vuurwerkfonteinen en laaghangend rook voor je eerste dans met je Prins of Princes

Ontdek meer
04 Het assortiment Flowers

Flowers vanaf € 25

Bloemen mogen absoluut niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Je kunt kiezen uit verse of zijden bloemen. BASMA Weddings heeft een uitgebreid aanbod van diverse soorten en uitvoeringen.

Ontdek meer
05 Het assortiment Bruidsbank Chesterfield bank

Bruidsbank vanaf € 95

De bruidsbanken van BASMA Weddings zijn prachtig ontworpen en gedecoreerd. Hierdoor zijn ze een echte eye-catcher en zijn ze prachtig op foto’s en video’s. Daarnaast ook comfortabel zitten.

Ontdek meer
06 Het assortiment Servies & glas Witte tafelservies lijn

Servies & glas vanaf € 49

Wil jij geen doorsnee servies & glaswerk op je bruiloft? Zoek je naar bijzonder kleuren dat past bij het gekozen thema van je bruiloft. Denk aan een gouden of zilveren thema. Wij hebben diverse mogelijkheden. Neem gerust een kijkje.

Ontdek meer
07 Het assortiment New born Angel girl

New Born vanaf € 475

Na een gezegend geboorte van je prins of prinsesje wil je natuurlijk een uitbundig eerste geboorte vieren met familie, vrienden en dierbaren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het decoreren van van deze heugelijke momenten.

Ontdek meer
500x400

Verlichting vanaf € 145

Bruiloft Verlichting: je kunt je bruiloft prachtig aankleden met ons assortiment aan verlichting. Zo hebben wij draaiende lampen, spotlights, sfeerverlichting in verschillende mogelijkheden.

Ontdek meer
09 Het assortiment restyling drappering

Restyling vanaf € 25

Heb je een locatie die je wil omtoveren tot een sprookje? Wij hebben alles in huis om van een buurthuis een paleis te maken. Bekijk de mogelijkheden van inrichting en meubels en stijl. Bekijk de vele mogelijkheden en opties van ons.

Ontdek meer
10 Het assortiment Bruifdstaart Custom made taart

Bruidstaart vanaf € 795

Op je mooiste dag mag een bijzonder, mooie, en heerlijke bruidstaart niet ontbreken. BASMA Weddings heeft i.s.m. met diverse professionele bakkerijen een uitgebreid assortiment.

Ontdek meer
11 Het assortiment Bruidsboeket witte boeket

Bruidsboeket vanaf € 95

Je bruidsboeket is een bijzonder stuk bloemen die tijdens je wedding op vele momenten meedraagt. Dit vergt persoonlijk aandacht en daarom nemen wij hier voldoende tijd voor om het samen te stellen.

Ontdek meer
500x400

Podium vanaf € 19

Een podium of dansvloer is een bijzonder toevoeging in de inrichting van je ballroom. Niet alleen voor jouw, maar ook je gasten. Een podium kun je inzetten voor diverse doeleinden voor je bruiloft.

Ontdek meer

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder zijn. Onze missie en drijfveren bestaan uit het laten uitkomen van jouw dromen. BASMA Weddings streeft er altijd naar jouw grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen naar een hogere dimensie te brengen.

Betrouwbaar

Ieder detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want dat laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek uit de wedding ballroom.

Behulpzaam

In een periode waarin jij zoveel moet regelen, kan je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel uit handen door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo houd je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als wanneer de ingehuurde dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft er naar om 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Mis je toch iets? Heb je vragen? Neem gerust contact op.