Stap jij in het huwelijksbootje en ben jij je nu aan het oriënteren op het gebied van professionals in Marokkaanse bruiloften? Voor de organisatie van een Marokkaanse huwelijk is het zeker aan te raden om samen te werken met partijen die ervaring hebben met de cultuur en die veel afweten van de vele mooie tradities die horen bij typische Marokkaanse bruiloften of bruiloften met een Marokkaans tintje. Zoek jij nog een specialist die jou bij alles rondom je bruiloft kan helpen qua organisatie en aankleding? BASMA Weddings is dé professional die jou absoluut kan helpen aan de mooiste dag van je leven! Wij zorgen dat jij geen stress hebt rondom het organiseren van jouw Marokkaanse bruiloft en wij zorgen dat jouw trouwlocatie volledig naar wens gestyled is, dat alles op tijd opgebouwd is, dat een geweldige cateraar jouw diner verzorgt en dat je de perfecte fotograaf op jouw Marokkaanse bruiloft hebt rondlopen. BASMA Weddings regelt jouw bruiloft tot in de puntjes, zodat jij alleen maar zeer tevreden kunt kijken naar jouw bruiloftfoto’s achteraf!

Bied het beste aan jouw fotograaf op de bruiloft

Iedere fotograaf weet dat naast goed licht, de rest van de omgeving ook ontzettend veel kan doen voor een mooie foto. Een mooi decor maakt het werk van een fotograaf op een bruiloft al een stuk makkelijk. Wanneer alles er geheel gestyled en verzorgd uitziet, zullen de foto’s er in z’n geheel ook beter uitzien. BASMA Weddings kan jou helpen aan mooie foto’s door je in contact te brengen met de beste bruiloftfotografen in Nederland en door je de meest prachtige bruiloft decors te bieden. Wie zijn fotograaf op de bruiloft de beste opties biedt voor mooie foto’s, mag ook de mooiste trouwfoto’s verwachten. Wij kunnen jou het totaalpakket bieden en kunnen de gehele styling van jouw bruiloft verzorgen. Benieuwd naar alle styling opties? Bekijk gerust ons gehele aanbod of vraag naar de mogelijkheden als je zelf al ideeën hebt voor de aankleding van jouw Marokkaanse bruiloft.

Over BASMA Weddings

BASMA Weddings doet aan wedding styling en kan de volledige aankleding van jouw feestlocatie op zich nemen. Van de meest royale bride stages en sierlijke tafels en stoelen tot sfeervolle verlichting en de meest prachtige natuurlijke en zijden bloemen; wij weten hoe we een trouwlocatie kunnen omtoveren tot een waar sprookje. Wij zien het als ons doel om jouw trouw- en/of feestlocatie zo te restylen dat het helemaal naar jouw wens is en jouw dromen daarmee uitkomen. Bij BASMA Weddings kan je altijd rekenen op:

  • Iets bijzonders;
  • Een betrouwbare service en samenwerking;
  • Behulpzaamheid op alle vlakken zodat jij je kunt focussen op jezelf;
  • En duidelijke communicatie per e-mail, telefoon, sms en Whatsapp.

Als BASMA Weddings iets doet dan is het uniek en bijzonder. Wij laten dromen uitkomen en bieden onze bruidsparen het perfecte plaatje. Alleen zo schiet de fotograaf op jouw Marokkaanse bruiloft ook de perfecte beelden. Samen werken we naar het beste eindresultaat en jij krijgt bij ons de ruimte om al jouw wensen door te geven, hoe gedetailleerd die ook zijn, wij weten als geen ander dat ieder detail telt. Persoonlijk en tactvol gaan we in gesprek en hierna hoef jij je eigenlijk nergens meer zorgen over te maken. Wij regelen de rest en ontstressen jou volledig op het gebied van aankleding en styling.

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar wat BASMA Weddings voor jouw Marokkaanse bruiloft kan betekenen? Bied de fotograaf op jouw Marokkaanse bruiloft het beste bruiloftdecor waarmee hij of zij ooit gewerkt heeft. Wij zorgen dat jouw dag helemaal perfect is, zodanig dat jij je in een droomwereld begeeft op jouw grote dag. Voor het aanvragen van een offerte, meer informatie of het maken van een afspraak kan je contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor klanten en reageren snel. Wil je graag dat wij jou bellen? Laat dan je nummer achter in het contactformulier, dan spreken we elkaar snel!