Ga jij een hennafeest voor een Turkse bruiloft organiseren? Het hennafeest is een prachtig ritueel waarop de bruid in het rood gekleed haar laatste avond als ongehuwde vrouw doorbrengt met, volgens de traditie, alleen maar vrouwen. De bruidegom heeft een zelfde soort avond en brengt deze met alleen maar mannen door. Een hennafeest in Nederland biedt echter meer mogelijkheden. Van oorsprong vindt het hennafeest plaats in het ouderlijk huis van de bruid. De mannen en de bruidegom verzamelen zich dan in een ruimte apart van de vrouwen. In Nederland wordt echter vaker een zaaltje gehuurd en het komt zelfs wel voor dat het bruidspaar een gemengd hennafeest, met mannen én vrouwen, viert. Als dat het geval is, kan BASMA Weddings voor een prachtig omgetoverde zaal zorgen, geheel in stijl van jullie bruiloft en volgens alle wensen. Ontdek hoe je van jouw hennafeest een geweldig voorproefje voor de bruiloft maakt!

Over BASMA Weddings

Een hennafeest is één van de belangrijkste dagen in je leven. Wie graag groots uitpakt met het hennafeest en een prachtig gedecoreerde zaal voor het hennafeest wil, is bij BASMA Weddings aan het juiste adres. Of je nu een hennafeest voor alleen vrouwen, mannen en vrouwen apart of gemixt wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat het hennafeest het perfecte voorproefje van jouw bruiloft is. Wij kunnen een vrij doorsnee zaal geheel restylen of zorgen dat het bruidspaar ook bij het hennafeest al een mooie bride stage heeft. Ook kunnen we met zijden of natuurlijke bloemen tafels en ruimtes feestelijk en stijlvol decoreren.

Wat kunnen we verder allemaal verzorgen voor het hennafeest voor de Turkse bruiloft?

  • Bruidspodia;
  • Koninklijke tafels en stoelen;
  • Natuurlijke en zijden bloemen;
  • Special effects;
  • Verlichting;
  • Restyling;
  • En accessoires.

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, deze zijn namelijk vrij oneindig als je eenmaal met ons in gesprek gaat. Maak je wensen aan ons kenbaar en wij zullen een prachtig hennafeest voorafgaand aan jullie bruiloft realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften en hennafeesten binnen de Turkse cultuur en zijn daardoor goed op de hoogte van gebruiken en rituelen.

Wat is de dresscode op een Turkse bruiloft?

Wie weet hoe een Turks hennafeest of een Turkse bruiloft eraan toe gaat, weet direct wat de dresscode is. Kom jij als Nederlander te gast op een hennafeest of een Turkse bruiloft? Dan is het goed om te weten dat de dresscode bij een Turkse bruiloft iets anders is dan die voor bijvoorbeeld een Nederlandse bruiloft. Binnen de Turkse cultuur is het zeer gebruikelijk dat gasten zich bij bruiloften volledig uitdossen. De mannen gaan strak in pak en de vrouwen trekken de mooiste en meest elegante jurken aan. Vrouwen vinden meestal in speciale bruidszaken voor bruiloftgasten een geschikte jurk voor een bruiloft. Een Turkse bruiloft is over de top, mooi en echt een sprookje qua aankleding, vandaar dat de bruiloftgasten zich ook gepast kleden, geheel binnen dit thema.

Wil jij dat de styling door BASMA Weddings wordt verzorgd?

Wil jij graag dat het hennafeest ook al een groot succes wordt en dat de ruimte waarin dit gevierd wordt net zo prachtig aangekleed zal zijn als de zaal waarin jullie bruiloft plaatsvindt? BASMA Weddings verzorgt graag de styling voor jouw hennafeest en Turkse bruiloft. Wij zijn professionals in de restyling voor o.a. Turkse bruiloften en luisteren zeer goed naar jouw wensen. Afspraken komen we altijd na en we gaan graag persoonlijk met elkaar om zodat we samen tot het beste resultaat komen.

Heb jij interesse in onze service en ga je graag eens met ons in gesprek om te kijken wat we voor jouw hennafeest en/of Turkse bruiloft kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of laat je telefoonnummer achter, zodat wij jou zo spoedig mogelijk kunnen terugbellen. Je bent ook vrij om direct een offerte aan te vragen. Wij zorgen graag samen met jou voor een onvergetelijk hennafeest.