BASMA Weddings houdt van Marokkaanse bruiloften. Een Marokkaanse bruiloft is van oorsprong groots. Er komen vaak tussen de 200 en 400 gasten op zo’n bruiloft en je mag als bruidspaar dan ook groots uitpakken. Wie zijn gasten graag wil imponeren, kiest er dan ook voor om de zaal waar het trouwfeest plaatsvindt prachtig stijlvol aan te kleden. Je wilt dat jouw gasten bij binnenkomst al met hun mond open staan van verbazing en dat ze hun ogen uitkijken. Met behulp van BASMA Weddings lukt dit je altijd. Met onze aankleding en styling zorgen we dat jouw bruiloft het droomplaatje is waar jij en vele anderen van dromen.

Hoe gaat een Marokkaanse bruiloft van 3 dagen?

Een Marokkaanse bruiloft duurt niet slecht één dag, maar drie dagen. Op de eerste dag vindt het hennafeest in Marokkaanse stijl plaats. De henna-avond wordt met een intieme kring gevierd. Op de tweede dag is de trouwdag aangebroken. De Marokkaanse bruiloft moet perfect zijn en iedereen die heeft geholpen om deze Marokkaanse trouwerij te organiseren, kijkt uit naar deze dag. Binnen Marokkaanse kringen zijn grote families geen uitzondering en het draait op deze dag vooral om gastvrijheid en het in de spotlight zetten van het bruidspaar. Vandaag is hun dag en daarom neemt het bruidspaar tijdens de bruiloft plaats op een bruidspodium. Gedurende de trouwdag komen diverse Marokkaanse bruiloft tradities aan bod.

BASMA Weddings helpt jou de perfecte Marokkaanse bruiloft organiseren

Wil jij graag alles uit de kast halen en goed uitpakken wat betreft de aankleding van jouw trouwlocatie? BASMA Weddings kan hierin heel veel voor jou betekenen. Ons aanbod van diensten en producten is zeer breed en persoonlijke, unieke wensen zijn voor ons nog nooit een probleem geweest. Wij dragen graag bij aan jouw dag met bijzondere en unieke bruiloft aankleding waarmee jij je gasten en jezelf een prachtig trouwdecor biedt. Zo kunnen wij jou helpen aan:

  • Vele soorten bruidspodia;
  • Koninklijke tafels en stoelen;
  • Natuurlijke en zijden bloemen;
  • Special effects;
  • Verlichting;
  • Een complete restyling;
  • Accessoires zoals lopers, bloembogen en witte duiven;
  • En meer.

Onze werkwijze

Wij zijn er om jou allerlei werk uit handen te nemen. We werken graag persoonlijk met onze bruidsparen en zullen dan ook altijd beginnen met een persoonlijk gesprek om al jouw wensen tot in detail te bespreken. Als professional denken we graag met je mee en indien gewenst komen wij ook met ideeën die aansluiten op jouw wensen. Na uiterst goede afstemming en het maken van duidelijke afspraken, brengen wij het decor naar de locatie. Ons team bouwt alles op en na de bruiloft zorgen wij ook weer dat alles netjes wordt opgehaald. Het resultaat is een prachtig decor, precies zoals jij dat wil en je hebt er zelf geen omkijken naar. Het is ons doel om van jouw bruiloft de mooiste versie te maken die perfect aansluit bij jouw droombeeld.

Help mij mijn Marokkaanse bruiloft organiseren

Neem gerust contact met ons op door ons te bellen of door je telefoonnummer achter te laten als jij graag de hulp van BASMA Weddings in wilt schakelen bij het organiseren van jouw Marokkaanse bruiloft. Ook voor andere bruiloften kun je onze hulp inschakelen. Wij maken het met verschillende stijlen en een oog voor detail mogelijk om het onmogelijke mogelijk te maken. Heb je op onze website al iets moois gezien en wil je direct een offerte aanvragen? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 033 700 97 03.