Jouw Marokkaanse trouwfeest samen organiseren?

Staat de grote dag waarop jouw Marokkaanse trouwfeest gepland staat inmiddels vast? Dan is het de hoogste tijd om je bezig te gaan houden met hoe jij wilt dat dit feest eruit ziet! Natuurlijk wil je dat jouw bruiloft de mooiste wordt die jouw familie en vrienden gaan meemaken. Een mooi aangeklede zaal kan er al voor zorgen dat jouw bruiloftsgasten jouw Marokkaanse trouwfeest niet snel gaan vergeten. Een mooi decor is het halve werk, want eerlijk is eerlijk, in een fancy en mooi aangeklede omgeving komt op jouw Marokkaanse bruiloft de kleding van jouw gasten ook beter tot hun recht en daarmee de gehele uitstraling van jouw Marokkaanse trouwfeest. BASMA Weddings zorgt er samen met jou voor dat jouw bruiloft een uniek feest wordt met prachtige aankleding!

Iedereen in stijl

Voor een compleet Marokkaans trouwfeest doet niet alleen het bruidspaar zijn best om er een perfecte bruiloft van te maken. Nee, ook de gasten moeten hun best doen als je wilt dat jouw Marokkaanse bruiloft voldoet aan gewoontes die bij de Marokkaanse cultuur passen. Zo is het gebruikelijk dat voor een Marokkaanse bruiloft de kleding van de gasten ook prachtig (fel)gekleurd is en voorzien is van mooie borduursels en veel bling bling. Een tip van ons is daarom om via de uitnodiging aan de gasten al duidelijk te maken of jullie echt een traditioneel of modern Marokkaans trouwfeest geven. Zo kunnen de gasten zich tip top voorbereiden en zal alle kledij op het feest mooi bij elkaar passen.

Wanneer je weet dat jullie gasten hun best zullen doen, wil jij natuurlijk ook jouw gasten blij verrassen met een prachtige trouwlocatie. Wij, BASMA Weddings, helpen jou hier maar al te graag bij! Dit doen wij door goed naar jouw wensen te luisteren en door actief met je mee te denken. Zo komen we samen tot een prachtig eindresultaat dat je verwachtingen zal doen verbluffen. Van imposante bride stages en chique tafels en stoelen tot de mooiste bloemenwanden, special effects en verlichting; wij stylen jouw bruiloft locatie geheel naar wens!

Wat doe jij met Marokkaanse bruiloft gewoontes?

Binnen de Marokkaanse cultuur bestaan rondom een bruiloft veel tradities en gewoontes. Er zijn tradities die vooral erg mooi en leuk zijn, maar er bestaan ook Marokkaanse bruiloft gewoontes die vandaag de dag minder gebruikelijk zijn, omdat er veel gemoderniseerd is. Zo kiezen de meeste jongeren tegenwoordig hun eigen huwelijkspartner, in plaats van dat hun ouders de huwelijkspartner kiezen. De gewoonte dat bij een Marokkaanse bruiloft de mannen en vrouwen gescheiden zitten op het feest zien we ook steeds minder vaker. De vieringen vinden vaker plaats op locaties waar mannen en vrouwen in dezelfde ruimte feestvieren met het bruidspaar. Ook zijn hennaversieringen geen must meer voor moderne vrouwen. De keuze om het achterwege te laten wordt makkelijker gemaakt tegenwoordig. Denk gerust na over de mooie Marokkaanse bruiloft gewoontes die jij graag op je bruiloft ziet, het is ten slotte jouw bruiloft.

BASMA Weddings op jouw bruiloft

Wil je graag dat wij jou komen ondersteunen bij de aankleding van jouw Marokkaanse trouwfeest? Wij zorgen er graag voor dat jullie Marokkaanse bruiloft als een cadeau voor jezelf aanvoelt wanneer je de prachtig gedecoreerde zaal binnenstapt. Benieuwd hoe ons werk eruit kan zien? Bekijk dan gerust onze website en lees onze blog voor eventuele inspiratie. Wil je graag een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op de contactpagina invullen. Wij ontmoeten jullie graag!