Een Surinaamse bruiloft is altijd één groot feest. Grote families, veel lekker eten en gezellige muziek. Bij een complete Surinaamse bruiloft hoort daarnaast ook een prachtig decor. Wil jij graag de trouwlocatie helemaal naar wens laten stylen door een professional in Turkse, Marokkaanse, Iranese en Surinaamse bruiloften? Dan ben je bij BASMA Weddings aan het juiste adres. Wij kunnen jouw droombruiloft absoluut realiseren. Met ons brede pakket aan diensten zorgen wij ervoor dat jij de bruiloft aankleding krijgt die jouw hartje begeert. Bekijk direct onze website en ontdek zelf wat we allemaal voor bruidsparen kunnen betekenen. Wil je direct een afspraak met ons inplannen om jouw persoonlijke wensen door te spreken? Neem dan zeker even telefonisch contact met ons op, wij maken graag het onmogelijk mogelijk, ook voor jouw Surinaamse bruiloft!

Surinaamse bruiloft tradities

De Surinaamse cultuur kent vele mooie tradities als het om bruiloften gaat. BASMA Weddings kent deze Surinaamse bruiloft tradities goed dankzij de zeer ruime ervaring met het helpen organiseren van Surinaamse bruiloften. Wij zijn dan ook voor veel bruidsparen voor wie de Surinaamse cultuur een rol speelt binnen de bruiloft, een ware expert waar ze op kunnen vertrouwen. Wij weten wat werkt en dat je te maken hebt met meerder partijen die je tevreden wilt stellen. Toch staat het bruidspaar bij ons altijd centraal. De wensen die jij aan ons doorgeeft, gaan we voor je uitwerken en realiseren.

Wat heeft BASMA Weddings jou te bieden?

BASMA Weddings verzorgt voor bruidsparen de gehele aankleding van een trouwlocatie. Een vrij neutrale zaal kan compleet omgebouwd worden tot sprookjesachtige trouwzaal. Of jij nu een complete restyling van de trouwzaal wenst of enkel een subtiele toevoeging van decoraties passend bij het bruiloftsthema; BASMA Weddings is je graag van dienst. Wij brengen met gemak een sfeerloze gymzaal naar het niveau van een royale ballroom. Met onze kennis en ervaring weten we al jarenlang de meest uiteenlopende wensen van bruidsparen te vervullen. Benieuwd naar wat wij zoal aan aankleding voor jouw Surinaamse bruiloft kunnen verzorgen? Wij leveren voornamelijk de volgende diensten en producten:

  • Bride stages;
  • Tables & chairs;
  • Special effects;
  • Lights;
  • Restyling;
  • Accessoires.

Interesse in Surinaamse bruiloft styling?

Bij interesse in onze diensten en producten kun je contact met ons opnemen, dan zullen we zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak inplannen. BASMA Weddings staat bekend om de persoonlijke intakegesprekken waarin we zeer uitgebreid de wensen van de klant bespreken. Wie kiest voor BASMA Weddings, kiest voor kwaliteit. Je betaalt goed voor onze diensten, maar daar krijg je dan ook heel veel voor terug. In het traject voor jouw bruiloft zijn wij 24/7 beschikbaar voor vragen en meer en we komen onze afspraken altijd na. Wij nemen indien gewenst de gehele styling van jouw trouwlocatie uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Wanneer je met ons in zee gaat, mag je absoluut rekenen op het allerbeste resultaat!

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.