Ga je trouwen en wil je graag met hulp van ware professionals de beste en mooiste Turkse bruiloft organiseren die jij je kunt wensen voor jezelf (of een ander)? BASMA Weddings helpt jou met het organiseren van je bruiloft door in al jouw wensen rondom een prachtig bruiloft decor te voorzien. Wij staan bekend om onze prachtige aankleding en de onvergetelijke decors die wij voor onze bruidsparen kunnen verwezenlijken. Ieder bruidspaar is uniek en daarom proberen wij met onze styling ook bij iedere bruiloft uniek te zijn. Jouw wensen staan centraal en wanneer je met ons in gesprek gaat over jouw wensen, zal je versteld staan van de vele mogelijkheden die we jou kunnen bieden. Jouw bruiloft moet bijzonder en uniek zijn en BASMA Weddings helpt je daar graag bij!

Onze Turkse bruiloft diensten

Turkse bruiloften vallen wat ons betreft onder één van de mooiste soort bruiloftsfeesten. Niet voor niets is BASMA Weddings gespecialiseerd in de prachtige, uitbundige decoraankleding van dit soort feesten en bruiloften. Je kunt ons inschakelen voor de volgende soort diensten en producten die veelal worden ingezet als je een Turkse bruiloft gaat organiseren:

  • Bruidspodia;
  • Koninklijke tafels en stoelen;
  • Natuurlijke en zijden bloemen;
  • Special effects;
  • Verlichting;
  • Restyling;
  • Accessoires;
  • En veel meer.

Wij bieden bruidsparen ontzettend veel mogelijkheden bij het aankleden van de trouw- en/of feestlocatie. Jij zal ongetwijfeld specifieke wensen hebben en wij zullen altijd ons best doen om jouw wensen uit te laten komen en om je versteld te doen staan van wat wij allemaal voor elkaar kunnen krijgen. Niets is te gek, BASMA Weddings maakt het voor je waar, zodat jij je gasten kunt verbluffen met een prachtige bruiloft.

Dresscode Turkse bruiloft

Wie bekend is met de Turkse cultuur, weet dat er een dresscode bij iedere Turkse bruiloft geldt. Binnen de Turkse cultuur is het gebruikelijk dat alle gasten zich uiterst mooi, chique en stijlvol kleden voor het feest. Alle gasten mogen flink uitpakken. Niet voor niets hoort hier ook een mooi bruiloftsdecor bij. De dresscode op een Turkse bruiloft is te vergelijken met dat van een gala. Denk aan prachtige, lange galajurken en veel bling bling voor de dames en nette, elegante pakken voor de heren.

De bruid draagt vlak voor de Turkse bruiloft een rode sluier, vaak op haar Hennafeest dat voorafgaand aan de bruiloft plaatsvindt. Op de Turkse bruiloft zelf krijgt de bruid (vaak) een rood lint om haar middel gewikkeld door een mannelijk familielid, meestal door een broer. Dit lint staat voor maagdelijkheid. Pas bij aanvang van de huwelijksnacht mag de bruidegom dit lint verwijderen. Voordat het zover is, wordt er uitgebreid gefeest met de gasten. Het bruidspaar en alle gasten zullen tijdens het feest veel dansen en het bruidspaar heeft een eigen plekje in de zaal om het feest te aanschouwen. Deze speciale plek voor het bruidspaar is een mooi verlichte en magisch gedecoreerde bride stage. BASMA Weddings kan bruidsparen voorzien in zo’n prachtig bruidspodium waarop zij de hele avond het stralende middelpunt zijn.

BASMA Weddings helpt je jouw Turkse bruiloft organiseren

Wil jij graag dat BASMA Weddings helpt om jouw Turkse bruiloft tot in de puntjes te organiseren? Wij verzorgen graag alle zaaldecoratie en andere accessoires voor het feest. We horen graag wat jouw wensen zijn door samen in gesprek te gaan. We laten je alle mogelijkheden zien en eigen (grootse) ideeën zijn ook altijd meer dan welkom. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke mooie droombruiloft hebt met een prachtig decor! Je kunt via de website contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Laat je telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook direct ons aanbod bekijken en een offerte aanvragen.