Turkse trouwerij

Wil je graag een Turkse trouwerij en ben je op zoek naar de meest prachtige bruiloft decoraties voor jouw droombruiloft? Bij BASMA Weddings ben je aan het juiste adres! BASMA Weddings is gespecialiseerd in alles omtrent het decor van jouw Turkse trouwerij! Wij leveren de mooiste bloemen, bride-stages, tafels- en stoelen, de meest gave special effects, uitzonderlijke verlichting, accessoires en restyling voor een van de mooiste dagen van je leven! Wat je wensen ook zijn, bij BASMA Weddings is van alles mogelijk!

Jouw Turkse trouwerij bij BASMA Weddings

Een Turkse trouwerij is een ware belevenis die mooie tradities met zich meebrengt. BASMA Weddings helpt je graag met het tot in de puntjes verzorgen van jouw trouwerij. Je wilt uiteraard dat het een dag wordt die je nooit meer zult vergeten. Wij zorgen daarvoor! BASMA Weddings levert verschillende diensten en kan veel voor je betekenen. Bij ons kan je kiezen uit diverse bijzondere bride-stages, waar jij straks als bruid je man weer ontmoet. Onze bride-stages hebben de mooiste bloemen, decoraties en je hebt de keuze uit vele designs. Heb je zelf een suggestie? Geef het bij ons aan, en wij zorgen ervoor! Maak een keuze in welke verlichting je je Turkse trouwerij wilt laten plaatsvinden. BASMA Weddings heeft onder andere verlichte dansvloeren, volgspots en projecties. Neem ook eens een kijkje bij de prachtige bloemen waar we jouw bijzondere dag mee kunnen aankleden. Kandelaren, vazen of bloemwatervallen, er is keuze genoeg!

Wil je ook special effects op jouw Turkse trouwerij? Bij BASMA Weddings is veel mogelijk! Vuurwerk op de beat van de muziek, een bellenblaasmachine of een regen van confetti, wij regelen het!

Waarom kiezen voor BASMA Weddings?

Kies je voor het decoreren van je Turkse trouwerij door BASMA Weddings, dan weet je zeker dat alles tot in perfectie verloopt. Onze service is van uitmuntende kwaliteit. BASMA Weddings is bijzonder en uniek. Wij denken out of the box, bieden veel mogelijkheden voor jouw ideale Turkse trouwerij. Persoonlijk contact met jou is iets waar wij veel belang aan hechten. Jouw wensen staan bij BASMA Weddings centraal, hoe specifiek deze ook zijn.

Voorafgaand plannen wij een intakegesprek met je in om jouw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden. Zo kunnen wij jou zo goed mogelijk helpen bij de realisatie van jouw Turkse droombruiloft. Wil je ons bereiken? Wij staan 24/7 voor je klaar en bij ons kan je altijd een snelle reactie verwachten. Wanneer je een afspraak met ons maakt, kan je erop rekenen dat wij deze nakomen. Alles om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat is onze mentaliteit. Wij nemen al je zorgen en regelwerk rondom je Turkse trouwerij weg en doen ook meer dan je van ons zult verwachten. Wij weten dat je het liefst je hele bruiloft op orde wilt hebben, en houden ons niet alleen bezig met ons aandeel hierin. Waar nodig springen wij bij. Dat maakt Basma Weddings bijzonder, betrouwbaar, behulpzaam en bereikbaar!

Contact opnemen

Wil jij jouw Turkse trouwerij graag laten decoreren door BASMA Weddings? Of heb je nog vragen voor ons? Schroom niet om contact op te nemen met BASMA weddings!