+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

store styling

Het verhaal

Het verhaal achter BASMA Weddings. BASMA staat voor glimlach in het Arabisch en dat is uiteindelijk ons doel op elke grote dag van ieder bruidspaar. BASMA Weddings is in september 2008 opgericht door Wadei Laroussi. Destijds een ambitieuze marketeer bij Ditzo en decoratie, styling en muziek hobbyist.

BASMA is begonnen als DJ BASMA. Ja… ☺️ je hoort het goed. Dat is het verhaal. Wij zijn gestart als DJ op Marokkaanse bruiloften en dat deden wij met een team van twee super leuke dames en Wadei Laroussi op de achtergrond. Hij organiseerde de apparatuur, de muziek, het verhaal, de boekingen en alles eromheen. En de dames zorgden voor een gezellig feest doormiddel van swingende muziek repertoire. Dit was een groot succes en wij verzorgden vele bruiloften per week. Ons geheim, wij denken toch dichtbij onszelf bleven vanuit het verhaal.

Ontwikkeling

Het verhaal is gecontinueerd. Na onze muzikale carrière als DJ BASMA zijn wij langzaam richting de decoratie bewogen, want wij vonden dat een bruiloft bijzonder is. En dat er zoveel valt te doen op de allermooiste dag van de bruid en natuurlijk de bruidegom. Stap voor stap hebben wij stappen ondernomen om steeds meer met decoratie en styling te doen. Het resultaat is een uitgebreid assortiment, entourage van een groot assortiment aan producten, diensten en veel meer.

Toekomst

Het verhaal en onze droom zetten wij door in de toekomst. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst en maken mooie stappen om dagelijks onze bruidsparen blij te maken met onze decoratie, aanpak, service en dat vanuit een bijzonder verhaal.  Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de meest bijzonder decoratie en styling op je grote dag. En heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen met BASMA Weddings.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder zijn. Onze missie is je droom laten uitkomen. BASMA Weddings streeft er altijd naar jouw grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen naar een hogere dimensie te brengen. Bekijk de store styling pagina.

Betrouwbaar

Ieder detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want dat laat je nooit in de steek. Wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek uit de wedding ballroom. Bekijk onze store styling.

Behulpzaam

In een periode waarin jij zoveel moet regelen, kan je wel wat behulpzaamheid gebruiken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo houd je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven. Bekijk onze store styling pagina voor meer.

Bereikbaar

Niets is zo vermoeiend als wanneer de ingehuurde dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft er naar om 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar te zijn. Bekijk onze store styling voor alle tips.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Ook een bijzonder decoratieconcept?