Interview RTL Nieuws Wadei Laroussi

Interview rtl Nieuws impact corona op bruiloften

Afgelopen 18 augustus 2020 heeft eigenaar Wadei Laroussi van BASMA Weddings een interview gehad met Pepijn Crone, verslagever van het RTL Nieuws over de corona maatregelen naar aanleiding van de toenemende aantal besmettingen in de Randstad. Wadei Laroussi gaf zijn bevindingen en ervaringen in de trouwbranche. 

Interview over toenemende Corona besmettingen in Amsterdam 

Rondom 18 augustus 2020 liepen de aantal corona besmettingen flink op in de Randstad en in het bijzonder Amsterdam. De burgemeester van Amsterdam kwam met bijzonder regionale maatregelen ten opzichte van de landelijke maatregelen. Ondanks het terugdringen van de aantal bezoekers en gasten in Horeca en bruiloften blijven de corona besmettingen stijgen.  RTL Nieuws heeft een uitzending gemaakt met o.a. een interview met Wadei Laroussi van BASMA Weddings. 

Volledige rtl Nieuws item met het interview

Je kunt het volledig artikel bekijken op RTL Nieuws hieronder een een deel van het interview met Wadei Laroussi, van BASMA Weddings aan het woord.

Impact door verlaging aantal gasten in de trouwbranche

Wadei Laroussi, van BASMA Weddings geeft in het interview aan dat tijdens de intelligente lockdown alle bruiloften zijn geannuleerd en/ of verschoven naar de toekomst. Tevens is de toekomst vrij onzeker is, want men heeft geen flauw idee waar dit naartoe leidt en waaneer dit überhaupt is afgelopen. Waar we in begin van de zomer de cijfers van de besmettingen zagen dalen, zijn deze stijgend. Dit tot grote teleurstelling van de bruidsparen.

Droom bruidspaar valt in duigen, komt terug in het interview

Bruidsparen zijn zeer teleurgesteld dat de dag waar zij dagen en maanden naar hebben toegeleefd in duigen valt. Vooral in sommige culturen is 50 tot 100 gasten bijna onmogelijk. Waardoor men toch besluit de bruiloft te annuleren of door te schuiven naar de toekomst. Vooral de bruid vind zo een dag heel belangrijk. Zij heeft jaren, maanden, dagen voorbereid op het moment dat zij in het huwelijksbootje mag stappen en dat is door Corona in één klap voorbij.

Door Batoel El-Jeaid. Meer media van BASMA Weddings?
Bekijk in de media pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creatie met bloemen, bekijk onze Youtube channel voor meer inspiratie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.