Store Styling Lebsa by Nasira

Lebsa by Nasira flowerwall

Lebsa by Nasira heet het merk en de jurkenwinkel van Nasira, die zij eind 2018 in Almere heeft opgericht. De jurken zijn geïnspireerd uit de traditionele Marokkaanse kledij. Deze zijn lang, gemaakt van glanzend materiaal, met prachtige details van diamantjes of ander geborduurde uniekheden en een bijpassende riem.

Briefing voor Lebsa by Nasira Flowerwall

In de winkel van Lebsa by Nasira vindt zich een meterkastdeur die nogal zichtbaar was. Nasira wilde graag dat Basma Weddings een concept zou bedenken om deze meterkastdeur te verbergen met bloemen, maar het moest wel bij de winkel passen.

Aanpak Van Store-styling

Onze aanpak is altijd persoonlijk. Wij luisteren nauw naar de wensen van de klant en haar doel met de styling van haar store. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op. Wij hebben eerder met Lebsa by Nasira gewerkt. Bij de fotoshoots van de jurken waren wij vaak verantwoordelijk voor de decoratie en achtergronden. Wij begrepen de stijl van Lebsa by Nasira dus al, en wisten wat bij de winkel zou passen. Samen kwamen we op de beslissing om een simpele witte flowerwall te maken, met een afmeting van 90 x 20 meter. De flowerwall mocht alleen niet te veel opvallen, want uiteindelijk moet de spotlight op de mooie jurken staan natuurlijk. Via onderstaande stappen hebben wij dit project alsnog kunnen realiseren:

  • Stap 1: wij hebben de kleuren bepaald aan de hand van de wensen van de klant. Tevens hebben wij bepaald hoe wij de bloemen aan de wand gaan bevestigen.
  • Stap 2: de klant kreeg een één vierkante meter sample mee ter beoordeling.
  • Stap 3: Na akkoord op de sample, gingen wij aan de slag met het realiseren van het concept. Dit project heeft in totaal 3 dagen in beslag genomen vanaf gesprek tot aan realisatie.

Het resultaat van Lebsa by Nasira

Het mag dan wel een simpele witte flowerwall zijn, maar deze maakt nu deel uit van de winkel en haar design. Basma Weddings en de klant vinden het een succes!

Feedback van de opdrachtgever!

Nasira heeft een passie voor jurken en dat wilde ze maar al te graag delen: “Ik ben al 25 jaar een hartstochtelijke verslinder van mooie, unieke mode. Alsdan, zit er niets anders op dan dat je toe moet geven aan die hartstocht.
Mijn liefde voor jurken deel ik graag met anderen. Andere vrouwen zien schitteren in een mooie jurk maakt mij blij. En zo is LEBSA geboren. Met Lebsa wil ik de authentieke passie en liefde voor mooie jurken laten zien en met andere liefhebbers delen. Elke jurk van Lebsa is uniek, eigentijds, simpel en bovenal classy”.
BASMA Weddings werd gevraagd om een flowerwall te creëren die bij de winkel van Lebsa by Nasira past.

Super mooi geworden en erg blij mee. Erg professioneel te werk gegaan en goed geluisterd naar de wensen. Nasira | Lebsa by Nasira – Almere

Je store styling ook omtoveren?

Wij komen graag met je in contact en plannen graag een vrijblijvend intakegesprek om je wensen te bespreken en een plan van aanpak op te stellen. Neem contact op met ons via 033-700 9703 of info@basmaweddings.nl. Bekijk ook de andere store styling projecten.

Opdrachtgever Lebsa by Nasira | Almere
Planning/realisatie : 3 dagen
Budget : € 750

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.