Lente-bruiloft

De lente bruiloft

Lente bruiloft. Hoe bijzonder is dat? Het zonnetje begint langzaam te schijnen, warme stralen strelen jouw gezicht, de bloemetjes staan in bloei en de mensen lopen met een lach op straat. Guess what…het is lente! 

Locaties voor een lente-bruiloft


De meerderheid van de bruiloften en evenementen vinden plaats in de lente en zomer. Gedurende deze periode is het heerlijk weer, hebben de meeste gasten vaak vakantie en kun je een te gekke fotoshoot doen met jouw geliefde. In de lente bruiloft is het vooral leuk wanneer als deze plaatsvindt op een buitenlocatie. Dit kan zijn een grote tuin, een groen landschap, een boerderij, op het strand of een buitenzwembad locatie. Omdat het weer in Nederland (vooral in de lente) best onzeker kan zijn, raad ik aan om een locatie te zoeken die een binnen en buiten mogelijkheid heeft. Zo zou je bijvoorbeeld het uitwisselen van de geloftes buiten kunnen doen, en de receptie binnen kunnen houden. En zo wordt je lente bruiloft heel bijzonder. 

Toch kiezen veel koppels ook in de lente voor een binnen locatie. Want met een lente bruiloft loop je risico op slecht weer.  Zo heb je geen last van het weer, wat ook voor decoratie en cateringbedrijven een voordeel kan zijn. Het koppel zou dan de keuze kunnen maken om de lente bruiloft binnen te doen, maar de ceremonie rondom het ophalen van de bruid en de koppel-shoot in het zonnetje plaats te laten vinden. Dat is toch ook wel leuker voor de foto’s! 

 

Decoratie voor je bruiloft

Bloemen, bloemen, bloemen! Het is het seizoen van de bloemen en daarom zou het bijna zonde zijn als je niet voor bloemen decoratie kiest op jouw feest. Zo zou je bij BASMA Weddings kunnen kiezen voor zijden en echte bloemen voor verschillende soorten decoratie zoals een Flowerwall, tafel centerpieces, een bloemen cake-tafel, bloemen op het podium, een bloemenplafond voor de entree en/of bloemen-decoratie voor een trap. Keuze genoeg! 

De kleuren voor de lente bruiloften in 2020 zijn vooral pastel kleuren. Zoals zalm-roze, licht-groen, baby-blauw. Andere lentekleuren thema’s hebben de kleuren wit, gebroken wit, geel, paars, groen en roze. 

Inspiratie nodig voor het organiseren van jouw droom lente bruiloft of evenement? Bekijk de website van BASMA Weddings voor het gehele assortiment, of onze Social Media kanalen zoals Instagram en Facebook voor foto’s van onze decoratie-ervaringen op verschillende evenementen.

 

Door  Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.