Kies je linnen decoratie

Linnen kunnen je tafelsetting bijzonder aankleden. Linnen geven je tafels een prachtige uitstraling. Kies je linnen decoratie van BASMA Weddings en je hebt die onvergetelijke mooie decoratie op je grote dag. BASMA Weddings heeft een uitgebreid assortiment aan linnen voor tafels, stoelen, statafels en meer. Informeer naar de mogelijkheden online of neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos voor bruiloft decoratie met linnen.

Luxe & allure met linnen

De oorsprong van het tafellinnen moeten we zoeken in Phenicië: ongeveer 2000 jaar geleden was het in Karthago de gewoonte, dat de genodigden bij een feestelijk maal een katoenen of linnen doek bij zich droegen, hierin konden zij de restanten van het eten mee naar huis nemen. Nu noemen ze dit een doggybag. De linnen van je trouwlocatie bepaald de uitstraling en uiteindelijk het visitekaartje die je mee wilt geven aan je grote dag. Ben je niet overtuigd van onze assortiment linnen? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je linnen d.m.v. het formulier onderaan de pagina. Laat je ook inspireren op ons Youtube kanaal. Kies je linnen decoratie bij BASMA Weddings

Linnen op maat gemaakt

Hoe gaaf is dat? Je eigen creatie op het gebied van linnen. BASMA Weddings is in staat om je tafellinnen bijvoorbeeld speciaal voor jou te ontwikkelen. Dit doen wij met onze team creatie die die uitvoering, kleur en stijl aan de hand van jouw wensen bepaald. Hierna zullen wij de juiste aantallen ontwikkelen en kant en klaar presenteren op je grote dag. Jij hebt geen omkijken hiernaar zodat je kunt genieten van je grote dag. Op maat gemaakt is dan ook op maat gemaakt zodat dit aansluit op jouw meubilair. Laat je ook inspireren op onze pagina thema’s met 9 concepten die veel voorkomen op bruiloften in Nederland en buitenland. Kies je op maat gemaakt linnen decoratie van BASMA Weddings

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Bel, e-mail of whatsapp ons

Online bestellen of plan een intake

Bij de intake komen alle wensen aan bod

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Deal!

Werkwijze

Tot op de puntjes alles in orde!

Wij nemen al het werk uit handen.

Wij verzorgen je wensen

Wij werken met een glimlach

Het resultaat is sprookje...

Na afloop alles netjes opgeruimd

Extra’s

De extra’s inclusief bij de linnen:

Stralend schoon geleverd

Zonder kreukels

De servetten keurig gevouwen

Bijzonder & royale uitstraling

Na gebruik hoef je niet te wassen

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment linnen

Zekerheden

De meubilair op je bruiloft.

Hier kun je op rekenen met het assortiment linnen

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.