Servetten

Servetten

Servetten hebben wij in allerlei verschillende kleuren en modellen. Wij hebben zowel papieren servetten met en zonder print, maar ook exclusievere versie. Een persoonlijke touch geven aan je servetten is bij ons geen probleem. Bespreek met ons de wensen voor jullie servetten. Uiteraard is de kwaliteit van de servetten hoogwaardig. Wij hebben mooie en stijlvolle servetten voor jouw bruiloft. Bekijk hier het assortiment van servetten van BASMA Weddings.

Klassiek

Bijzondere servetten

Servetten geven een extra toevoeging aan de bekleding van de tafels. De kleur van servetten kan ook effect hebben op de smaak van uw gasten. Zorg daarom dat je de juiste kleuren en de juiste grootte van de servetten hebt. Daar ben je bij BASMA weddings aan het goede adres! Kom je er niet helemaal uit, dan kun je gerust contact opnemen via het onderstaande formulier.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.