Statafellinnen

statafellinnen

Statafellinnen hebben wij in allerlei verschillende kleuren en patronen. Kies je exclusieve statafellinnen met kant of klassiek. Decoreer je statafel met een van onze prachtige middenstukken. Uiteraard is de kwaliteit van de tafellopers hoogwaardig. Alles wordt schoon, geurvrij en uiteraard zonder vlekken of andere onjuistheden geleverd. Bekijk hier het assortiment van statafellinnen van BASMA Weddings.

Klassiek

Bijzondere statafellinnen

Statafellinnen geeft je bruiloft een strakke en chique uitstraling. Je bruiloft krijgt een nog intiemere sfeer met een statafel die is gedecoreerd met een van onze prachtige linnen. Statafellinnen geeft je droombruiloft een sfeervol karakter. Decoreer de statafel met bijzondere zijden of verse bloemen. Kom je er niet helemaal uit, dan kun je gerust contact opnemen via het onderstaande formulier.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.