Tafellinnen

Tafellinnen

Tafellinnen in allerlei kleuren en formaten. Wij hebben tafellinnen voor elke vorm tafel in een breed assortiment aan kleuren. En uiteraard is de kwaliteit van de linnen hoogwaardig. Alles wordt schoon, geurvrij en uiteraard zonder vlekken of andere onjuistheden geleverd. Bekijk het assortiment linnen van BASMA Weddings.

Bijzondere tafellinnen

Een klassieke linnenuitzet omvat, naast lakens en handdoeken, ook tafelnappen en servetten. In de vorige eeuw nam de bruid een uitzet mee bestaande uit handdoeken, theedoeken en natuurlijk ook een tafelkleed, deze moesten natuurlijk een leven lang mee gaan. Deze gewoonte is nu niet echt meer. Wel zorgt het aanstaande bruidje ervoor toch minstens één feestelijk tafelkleed te bezitten, en twee of drie vrolijke nappen voor dagelijks gebruik. Wij kunnen ons immers nauwelijks een verzorgde tafel voorstellen zonder aangepast tafelkleed. Kom je er niet helemaal uit, dan kun je gerust contact opnemen via het onderstaande formulier.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.