+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Maatschappelijk verantwoord Ondernemen

Het veranderende klimaat, arbeidsomstandigheden, vergrijzing, diversiteit. Zo maar wat termen die je zou kunnen associëren met maatschappelijk verantwoord ondernemen ofwel MVO. Door in activiteiten en processen rekening te houden met klimaatneutraliteit, circulariteit, inclusiviteit en/of eerlijke ketens onderneemt een bedrijf toekomstbestendig.

Verantwoord een steentje bijdragen

BASMA Weddings draagt ook bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen wij doormiddel van onze bedrijfsprocessen zodanig in te richten dat wij rekening houden met het klimaat. In onze personeelsbeleid wordt sterk rekening gehouden met diversiteit en iedere persoon een eerlijk kans geven in bijvoorbeeld de sollicitatieprocedures. Geen mooie woorden, maar daadwerkelijk in de maatschappij staan en een steentje bijdragen waar het echt nodig is. Helpen door te doen. Bekijk onze projecten en initiatieven:

Erkend leerbedrijf

BASMA Weddings verwelkomt dagelijks stagiairs vanuit MBO en HBO onderwijsinstellingen. Afgelopen 2 jaar heeft BASMA Weddings diverse erkenningen ontvangen voor diverse opleidingen. Hieronder een overzicht van de opleidingen waarvoor BASMA Weddings is erkent. De aanname van stagiaires valt onder onze maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid.

Marketing

Marketingcommunicatie

Evenementen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen afbeelding

Logistiek

Vacatures logistiek

Schrijf je in voor een gastcollege

Ben je een MBO of HBO onderwijsinstelling en ben je opzoek naar interessant gastcollege op het gebied van ondernemen, marketingcommunicatie, creativiteit, logistiek, facilitaire dienstverlening, empowerment? Schrijf je dan in hieronder en dan nemen wij direct contact met je op. Zo help je BASMA Weddings aan haar Maatschappelijk verantwoord ondernemen aanpak.

Schrijf je onderwijsinstelling in voor een gastcollege

  Ervaringen

  Klanten en businesspartners aan het woord.

  Zekerheden

  Hier kan je op rekenen.

  Bijzonder

  Op de mooiste dag van je leven wil jij authentiek en bijzonder zijn. Onze missie en drijfveren bestaan uit het laten uitkomen van jouw dromen. BASMA Weddings streeft er altijd naar jouw grote dag een bijzondere draai te geven met als doel je dromen naar een hogere dimensie te brengen.

  Betrouwbaar

  Ieder detail is ontzettend belangrijk voor jou. En hoe weet jij of een dienst betrouwbaar is? Luister naar je gevoel, want dat laat je nooit in de steek. BASMA Weddings zal niet vragen haar te vertrouwen. Nee, wij laten jou dit ervaren vanaf de eerste ontmoeting tot je vertrek uit de wedding ballroom.

  Behulpzaam

  In een periode waarin jij zoveel moet regelen, kan je wel wat behulpzaamheid gebruiken. BASMA Weddings neemt veel uit handen door met je mee te denken. Wij gaan verder dan alleen waarvoor je ons hebt gevraagd. Zo houd je tijd over voor jezelf, je partner en de mooiste dag van je leven.

  Bereikbaar

  Niets is zo vermoeiend als wanneer de ingehuurde dienst niet goed bereikbaar is. Het zorgt voor stress en een onzeker gevoel. BASMA Weddings streeft er naar om 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar te zijn. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp, LinkedIn- Facebook- en Instagram-Messenger.

  Heb je vragen over onze mvo-beleid, neem gerust contact op.