+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Marokkaanse decoratie op jouw bruiloft

Marokkaanse decoratie is de kers op de taart voor jouw bruiloft! Je bruiloft is misschien wel een van de mooiste gebeurtenissen uit je leven, en uiteraard wil je dan dat alles mooi aangekleed is. BASMA Weddings maakt bijzondere Marokkaanse decoraties en tovert jouw locatie om tot het decor van je dromen!

Aanbod Marokkaanse decoratie

BASMA Weddings heeft een breed aanbod van Marokkaanse decoratie. Maak een keuze uit de vele bijzondere bride-stages, waar jij als bruid naar toe geleid zal worden. Of je nu op zoek bent naar een bride-stage met de mooiste bloemen decoratie of een bride-stage in Victoriaanse stijl, BASMA weddings heeft het voor je! Kies in welke verlichting je het liefst schittert op je bruiloft, zoals projecties, verlichte dansvloeren of volgspots. Bekijk met welke prachtige bloemen je het liefst jouw bijzondere dag wilt aankleden. Vazen met bloemen, kandelaren of bloemwatervallen, wij bieden verschillende designs aan. Wil je graag special effects op jouw bruiloft? Bij BASMA Weddings zijn er vele mogelijkheden! Wat dacht je van een waterval van vuurwerk? Of vuurwerk die op de beat van de muziek afspeelt? Kies je voor een zachter karakter voor je bruiloft, dan heb je onder andere de keuze uit romantische rook, een bellenblaasmachine of confetti in alle kleuren. BASMA Weddings maakt van jouw bruiloft een moment om nooit meer te vergeten!

Over Basma Weddings

BASMA Weddings is gespecialiseerd in alles omtrent het decor van jouw bruiloft! Wij leveren bride-stages, tafels- en stoelen, prachtige bloemen, geweldige special effects, de meest mooie verlichting, restyling en accessoires voor jouw droombruiloft. Wil je een mooie bloemboog? Of bruidsduiven bij jouw bruiloft? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij BASMA Weddings waan je je een echte prinses!

Waarom kiezen voor BASMA Weddings?

Kies je voor Marokkaanse decoratie door BASMA Weddings, dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij leveren uitsluitend uitstekende kwaliteit Marokkaanse decoratie. BASMA Weddings is bijzonder en uniek door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben, en doordat wij out of the box denken. Wij hebben graag persoonlijk contact met jou, en jouw wensen staan bij ons voorop! Hoe specifiek deze ook zijn. Om je zoveel mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van jouw droombruiloft, plannen wij vooraf altijd een intakegesprek in. Zo kunnen we samen met jou kijken naar de mogelijkheden. BASMA Weddings is 24/7 bereikbaar voor haar klanten, en bij ons krijg je altijd snel een reactie. Afspraak = afspraak, is de mentaliteit die wij bij BASMA Weddings hanteren. Wij ontstressen je en doen net wat meer dan je van ons zult verwachten. Het is uiteraard de bedoeling dat je hele bruiloft op orde is, en niet slechts ons aandeel hierin. Wij helpen je waar nodig! BASMA Weddings is bijzonder, betrouwbaar, behulpzaam en bereikbaar!

Contact opnemen

Wil jij jouw Marokkaanse decoratie tot in de puntjes laten verzorgen door BASMA Weddings? Of heb je nog vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Neem contact op
info@basmaweddings.nl
033-700 97 03
06-458 385 05
Heb je een vraag?