+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Media

Regelmatig komt oprichter en eigenaar van BASMA Weddings in het nieuws over diverse trouw gerelateerde onderwerpen. Bekijk een overzicht van interviews met eigenaar van BASMA Weddings.

Klankbord

Wij worden regelmatig benadert door Landelijk media, denk aan NOS of RTL Nieuws om ons ervaringen en expertise over de trouwbranche te delen. Zo heeft BASMA Weddings afgelopen tijd diverse interviews afgenomen in de media. Bekijk hieronder alle interviews en artikelen.

Zekerheden

Reageer op onze vacatures

Bijzonder

Om bijzonder dingen op aarde te realiseren moet je natuurlijk zelf heel bijzonder zijn. Wij stellen hoge eisen in onze vacatures aan authenticiteit. Je bent heel creatief en houdt ervan om bijzonder decoratie te ontwikkelen voor de grote dag van onze klanten. Bekijk de vacatures en banen voor een uitgebreid omschrijving.

Betrouwbaar

Er wordt veel van je verwacht op het gebied van betrouwbaarheid. Want onze bruidsparen leggen een groot verantwoordelijkheid op ons. Namelijk de grootste dag van hun leven tot op de puntjes goed verzorgen. In de vacatures en banen houden wij veel rekening mee. Bekijk de vacatures en banen voor een uitgebreid omschrijving.

Behulpzaam

Je kunt niet behulpzaam zijn zonder een behulpzame team en collega’s. De vacatures en banen van BASMA Weddings zijn met zorg samengesteld en wij hebben veel aandacht om een sterk team te realiseren waar iedereen zich thuis voelt. Behulpzaamheid binnen het team is van uiterst belang. Bekijk de vacatures en banen voor een uitgebreid omschrijving.

Bereikbaar

Je bent dagelijks en 24/7 bereikbaar voor collega’s en klanten. De vacatures van BASMA Weddings zijn op hierop gericht. In de vacatures wordt duidelijk gemaakt waarom dit van enorm belang is. Ben je na 17 uur liever niet bereikbaar voor je klanten of collega’s dan past deze job toch niet echt bij jou als persoon helaas. Bekijk de vacatures en banen voor een uitgebreid omschrijving.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Vragen over media items van BASMA Weddings?