+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Meubilair

Wil je je trouwlocatie omtoveren tot een sprookje en je gasten verrassen? Wil je speciale en bijzondere inrichting aan meubilair. Bekijk het assortiment aan meubilair van BASMA Weddings voor een onvergetelijke dag.

Meubilair Dior stoel goud

Dior stoel vanaf 7,50 B

Meubilair

Bohemian stoel vanaf 6,50 B

Meubilair

Klapstoel 2,50

Meubilair Louis stoel wit

Louis stoel vanaf 14,50

Chiavari stoel wit met witte kussen

Chiavari stoel vanaf 4,50

De Napoleon stoel met transparante look

Napoleon stoel vanaf 3,50

Meubilair Barcelona wit

Barcelona vanaf € 65

Meubilair Botanisch groen

Botanisch stoel vanaf 6,50

Meubilair Banqueting zwart

Banqueting stoel vanaf 2,50

Meubilair Banqueting rond tafel

Banqueting tafel vanaf 9,50

Meubilair

Versailles tafel vanaf € 55

Meubilair Dubai tafels

Dubai tafel vanaf € 35

Luxe & allure in meubilair

De meubilair van je trouwlocatie bepaald de uitstraling en uiteindelijk het visitekaartje die je mee wilt geven aan je grote dag. Ben je niet overtuigd van onze assortiment meubilair? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je meubilair d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden
in meubilair

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder meubilair. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het meubilair is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor meubilair. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in meubilair keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over meubilair? Neem contact op.