+31 33 700 97 03
+31 6 458 38 505

Meubilair

Wil je je trouwlocatie omtoveren tot een sprookje en je gasten verrassen? Wil je speciale en bijzondere inrichting aan meubilair. Bekijk het assortiment aan meubilair van BASMA Weddings voor een onvergetelijke dag.

002 Dior Gold stoelen

Dior stoel vanaf 7,50 B

008 Bohemian stoel hout

Bohemian stoel vanaf 6,50 B

011 Klapstoel wit

Klapstoel 2,50

005 Louis stoel wit

Louis stoel vanaf 14,50

Chiavari stoel wit met witte kussen

Chiavari stoel vanaf 4,50

De Napoleon stoel met transparante look

Napoleon stoel vanaf 3,50

014 Barcelona wit

Valencia vanaf € 65

017 Botanisch groen

Botanisch stoel vanaf 6,50

021 Banqueting zwart

Banqueting stoel vanaf 2,50

023 Dubai rond tafel

Versailles tafel vanaf € 55

024 Versailles medium

Dubai tafel vanaf € 35

026 Banqueting rond tafel

Banqueting tafel vanaf 9,50

Luxe & allure in meubilair

De meubilair van je trouwlocatie bepaald de uitstraling en uiteindelijk het visitekaartje die je mee wilt geven aan je grote dag. Ben je niet overtuigd van onze assortiment meubilair? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je meubilair d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het assortiment is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Mis je toch iets? Heb je vragen? Neem gerust contact op.