Kies je Meubilair decoratie

Meubilair geeft je trouwlocaties een bijzonder & royale uitstraling. Kies je meubilair bruiloft decoratie bij BASMA Weddings voor een sprookjesachtig bruiloft. Wil je je trouwlocatie omtoveren tot een sprookje en je gasten echt verrassen? Wil je speciale en bijzondere inrichting aan meubilair. Bekijk het assortiment aan meubilair van BASMA Weddings voor een onvergetelijke dag. En kun je geen keuze maken uit onze uitgebreide assortiment? Geen probleem. Wij helpen je graag, stap voor stap stellen wij je wensen samen. Kies je meubilair bruiloft decoratie hieronder.

Luxe & allure in meubilair

Het meubilair van je trouw locatie bepaald de luxe en allure van je grote dag. Je wilt uiteindelijk je visitekaartje afgeven aan je gasten op je grote dag. Kies je meubilair decoratie voor de mooiste dag van je leven. En kun je geen keuze maken? Of ben je niet overtuigd van ons assortiment aan meubilair? Wij plannen graag een intake gesprek over je meubilair bij ons op locatie en kunnen stap voor stap op zoek gaan naar je wensen voor de mooiste dag van je leven. Vul het contact formulier onderaan de pagina in. En kies het meubilair dat het beste bij jou en je wensen past. Laat je ook inspireren op ons Youtube kanaal.

Kies je eigen meubilair

Naast onze collectie meubilair kunnen wij ook op maat gemaakt decor stukken met bijbehorende accessoires ontwikkelen. Dan ben je nog unieker op je grote dag met persoonlijk en eigen meubilair. Laat je inspireren op onze thema pagina’s. Op deze pagina’s vind je veel meer meubilair ingedeeld naar concept. Denk bijvoorbeeld het bijzondere thema Bohemian of Botanische tuinen. Je begeeft je als het ware in de natuur in je ballroom doormiddel van deze bruiloft decoratie. Laat je ook inspireren doormiddel van bruiloft en evenementen die wij eerder hebben verzorgd op ons Youtube kanaal.

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Bel, e-mail of whatsapp ons

Online bestellen of plan een intake

Bij de intake komen alle wensen aan bod

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Deal!

Werkwijze

Tot op de puntjes alles in orde!

Wij nemen al het werk uit handen.

Wij verzorgen je wensen

Wij werken met een glimlach

Het resultaat is sprookje...

Na afloop alles netjes opgeruimd

Extra’s

De extra’s inclusief bij het meubilair:

Schoon afgeleverd

Geen beschadigingen

Strak in de verf

Stevig en staat als een huis

Instructies voor zelfopbouw

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

De meubilair op je bruiloft.

Hier kun je op rekenen met onze meubilair

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord