Botanische stoelen

Luxueuze Botanische stoelen

De Botanische tuin bruiloft biedt een natuurlijke achtergrond die veel warmte en comfort uitstraalt. De botanische stoel geeft je meubilair extra allure. Er zijn diverse kleuren mogelijk bij BASMA Weddings. Neem een kijkje hieronder

Bijzondere Botanische stoelen

Wil je comfort en luxe voor je gasten dan biedt deze Botanisch stoel de uitkomst. Op bestelling kunnen wij ook andere kleuren leveren. Houd wel rekening mee dat de huurtermijn langer is dan gebruikelijk.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.