Chiavari stoelen

Luxueuze Chiavari stoelen

Chiavari is een stad en gemeente in de Italiaanse regio Ligurië, in de provincie Genua. De stad ligt aan de Golf van Tigullio op het punt waar de rivier de Entella de zee instroomt. De mooie binnenstad en het strand lokken jaarlijks veel toeristen naar Chiavari.

Bijzondere Chiavari stoelen

Chiavari stoelen lijken familie van de Napoleon stoelen, want ze lijken voor een deel op elkaar. De uitspraak van de stoelen is ‘Khiavari’ en bestaat uit verschillende kleuren. In Amerika zijn deze stoelen niet meer weg te denken op de luxere bruiloften. Deze stoelen worden aangeboden in de kleuren wit, goud en transparant. Het zitje is gemaakt van een zacht kussentj. Deze is beschikbaar in suede bruin, goud en wit. De stoelen zijn van kunststof materiaal.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.