Chiavari stoelen

Luxueuze Chiavari stoelen

Chiavari is een stad en gemeente in de Italiaanse regio Ligurië, in de provincie Genua. De stad ligt aan de Golf van Tigullio op het punt waar de rivier de Entella de zee instroomt. De mooie binnenstad en het strand lokken jaarlijks veel toeristen naar Chiavari.

Bijzondere Chiavari stoelen

Chiavari stoelen lijken familie van de Napoleon stoelen, want ze lijken voor een deel op elkaar. De uitspraak van de stoelen is ‘Khiavari’ en bestaat uit verschillende kleuren. In Amerika zijn deze stoelen niet meer weg te denken op de luxere bruiloften. Deze stoelen worden aangeboden in de kleuren wit, goud en transparant. Het zitje is gemaakt van een zacht kussentj. Deze is beschikbaar in suede bruin, goud en wit. De stoelen zijn van kunststof materiaal.

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Whatsapp, bel of mail jouw bijzondere wensen.

Online je bestelling plaatsen of een intake plannen

In het intakegesprek gaan wij uitgebreid in op je wensen

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Wel zo belangrijk. Geregeld.

Werkwijze & levering

Tot op de puntjes alles in orde!

Nemen al het werk uit handen. Wel zo handig!

Je wensen worden geleverd & opgebouwd.

Alles doen met een glimlach. Zo doen wij dat!

Het resultaat is een plaatje, boven verwachting.

Na afloop wordt alles weer netjes opgehaald!

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kan je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en te doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat ieder detail telt. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou tevreden te maken.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand gaan heel ver. Wij ontstressen door net iets meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat het totaalplaatje van je bruiloft op orde is en niet alleen ons aandeel.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn individuen met een privé-leven, maar wij doen ons best om 24/7 bereikbaarheid te realiseren.

Kan je geen keuze maken?
Laat je gegevens achter.