Glazen Dubai tafels

Luxueuze Glazen Dubai tafels

Jij bent smaakvol en verfijnd en bent volledig in de ban van alles wat ruimtelijk oogt. Je houdt van glas en LED. Daarom heeft BASMA Weddings speciaal voor jou de Glazen Dubai tafels. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Bijzondere Glazen Dubai tafels

De Dubai glazen tafel is van hoogkwaliteit glas met daaronder een stam van puur uitgesneden wit hout. In de stam bevindt zich het hart van de LED die zal schijnen in de kleuren van jouw thema.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.