Louis stoelen

Luxueuze Louis stoelen

Louis XV-stijl is een late barokstijl. Deze stijl is vernoemd naar de Franse koning Lodewijk XV. Hij regeerde van 1715 tot 1774. De Louis XV-stijl staat bekend om zijn asymmetrische vormen.

Bijzondere royale Louis stoel

Wil jij je gasten graag meer comfort bieden? Dan zijn de Louis XV-Stijl stoelen hier perfect voor. Ze geven je locatie de adellijke uitstraling waar je van droomt.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.