Middenstukken

Met middenstukken kun je de tafels bijzonder decoreren. Denk aan prachtige verse of zijden bloemen of kandelaars met romantische kaarsen. Hoe bijzonder is dat op je grote dag? Bekijk de collectie van middenstukken.

Luxe & allure in Middenstukken

Tafeldecoraties zijn een lust voor het oog en hart en je zult geheid hier en daar de fotocamera’s zien flitsen. BASMA Weddings vindt het daarom belangrijk dat jij de inspirator bent van jouw eigen bruiloft waardoor jouw gasten jou direct kunnen herkennen in de ingetogen of juist uitgesproken tafeldecoratie. Scroll naar beneden en bekijk onze uitgebreide flowers en centrepiece decoratie voor de perfecte tafel op jouw onvergetelijke avond.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Heb je vragen over middenstukken?