Middenstukken

Met middenstukken kun je de tafels bijzonder decoreren. Denk aan prachtige verse of zijden bloemen of kandelaars met romantische kaarsen. Hoe bijzonder is dat op je grote dag? Bekijk de collectie van middenstukken.

Water glass tower White

Water glass tower

Home Middenstukken Natural bowl flowers

Flowerbowl natural

Middenstukken Orchid Palm tree

Orchid

Home Middenstukken Flower wave

Wave flower

Middenstukken Candles roses setup pink

Candles

Floral waterfall orchid

Floral waterfall

Home Middenstukken Babylon

Flower round

swaroski candellight

Swarovski candellight

Royal blue in Gold

Royal blue in Gold

Sky flower white

Sky flower

Small roses red

Small roses

Two piece flower white

Two piece flower

Luxe & allure in Middenstukken

Tafeldecoraties zijn een lust voor het oog en hart en je zult geheid hier en daar de fotocamera’s zien flitsen. BASMA Weddings vindt het daarom belangrijk dat jij de inspirator bent van jouw eigen bruiloft waardoor jouw gasten jou direct kunnen herkennen in de ingetogen of juist uitgesproken tafeldecoratie. Scroll naar beneden en bekijk onze uitgebreide flowers en centrepiece decoratie voor de perfecte tafel op jouw onvergetelijke avond.

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzondere middenstukken. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het middenstuk is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor middenstukken. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat ieder detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net wat meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in middenstuk keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over middenstukken?