Middenstukken

Kies je Middenstukken

Met een van onze prachtige middenstukken kun je de tafels bijzonder decoreren. Denk aan prachtige verse of zijden bloemen of kandelaars met romantische kaarsen. Hoe bijzonder is dat op je grote dag? Ook hebben wij middenstukken samengesteld naar onze bruiloft thema’s.

Concept Middenstukken

Middenstukken zijn de eyecatchers van de tafel. Speciaal voor jou hebben wij de middenstukken ook samengesteld voor onze verschillende bruiloft thema’s. Ga je voor simpel en Minimalistisch? Of pas het kleurrijke Bollywood toch beter bij jullie? Wij bij BASMA Weddings doen er alles aan om jouw droombruiloft waar te maken.

Luxe & allure in Middenstukken

Luxe & allure op je grote dag doormiddel van middenstukken. Middenstukken zijn een lust voor het oog en hart en je zult geheid hier en daar de fotocamera’s zien flitsen. BASMA Weddings vindt het daarom belangrijk dat jij de inspirator bent van jouw eigen bruiloft waardoor jouw gasten jou direct kunnen herkennen in de ingetogen of juist uitgesproken tafeldecoratie. Of je nou voor verse of zijden bloemen kiest. Het effect is bovenverwachting. Scroll naar beneden en bekijk onze uitgebreide bloemen en centerpieces decoratie voor de perfecte tafel op jouw onvergetelijke avond. Bekijk ook onze Youtube pagina voor meer inspiratie.

Je eigen creatie in middenstukken

Ondanks dat BASMA Weddings een uitgebreide assortiment heeft aan middenstukken voor je bruiloft decoratie is er ook mogelijkheid om zelf met je eigen ideeën te komen. Niets is beter dan je eigen creatie. Wij begrijpen dat je bijzonder wil zijn met alles op het gebied van decoratie. En dit is ook mogelijk met middenstukken. Neem gerust contact op voor een intakegesprek en wij ontwikkelen samen bijzonder middenstukken voor jouw grote dag.

Aanpak

Zo pakken wij het aan!

Bel, e-mail of whatsapp ons

Online bestellen of plan een intake

Bij de intake komen alle wensen aan bod

Na de intake sturen wij een offerte

Alle afspraken op papier. Deal!

Werkwijze

Tot op de puntjes alles in orde!

Wij nemen al het werk uit handen.

Wij verzorgen je wensen

Wij werken met een glimlach

Het resultaat is sprookje...

Na afloop alles netjes opgeruimd

Extra’s

De extra’s inclusief bij middenstukken:

Verse & zijden bloemen

Kwalitatief hoge zijden bloemen

Verse bloemen zijn levendig

Bijzonder creaties in vazen

Rijkelijk gevulde vazen

Ervaringen

Klanten en businesspartners over het assortiment middenstukken

Zekerheden

Hier kun je op rekenen van het assortiment middenstukken

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Heb je vragen over middenstukken?