Floral waterfall

Floral waterfall

De meest indrukwekkende floral waterfall van BASMA Wediings is echt een eyecatcher van de tafel. Wil jij iets extravagants? Iets anders dan anders, dan is dit het tafelstuk waar jij naar op zoek bent.

Bijzondere Floral waterfall

Het Waterval-ontwerp wordt gekenmerkt door een steile materiaalstroom in een uitgebreide cascade. Afwisselende lagen bloemen van delicate texturen creëren diepte en een vloeiend effect. Een prachtig effect voor op een sprookjesachtige bruiloft. Ben je niet overtuigd van ons assortiment Flower waterfall? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je middenstuk d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.