Flowerbowl Natural

Houd jij van een mooie, elegante look op de tafel dan is dit echt iets voor jou. De Flowerbowl Natural zijn hele mooie en populaire bloemstukken in de trouwbranche. Ze staan wat hoger wat meer rust oogt op tafel. Het servies en glaswerk komt hierdoor ook mooi naar voren. Bekijk hieronder de collectie in de kleuren: verde, rosa verde, rosa fall, rojo en pink.

Bijzondere Flowerbowl Natural

Het Flowerbowl middenstuk is een mooie en sierlijke toevoeging van je prachtig gedecoreerd tafel. Door ons ruime assortiment heb je veel keus in zowel kleuren als soorten bloemen. If you like to stand out, dan is dit zeker wat voor jou! Ben je niet overtuigd van ons assortiment Flowerbowl? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je middenstuk d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.