Flowerbowl Natural

Houd jij van een mooie, elegante look op de tafel dan is dit echt iets voor jou. De Flowerbowl Natural zijn hele mooie en populaire bloemstukken in de trouwbranche. Ze staan wat hoger wat meer rust oogt op tafel. Het servies en glaswerk komt hierdoor ook mooi naar voren. Bekijk hieronder de collectie in de kleuren: verde, rosa verde, rosa fall, rojo en pink.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzondere middenstukken. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen. Het middenstuk is met veel aandacht samengesteld.

Betrouwbaar

Juiste keuze voor middenstukken. Dat is ontzettend moeilijk voor je mooiste dag. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is. En daarom gaan wij tot het uiterste om jou happy te krijgen.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Het gaat er immers om dat je totale bruiloft in orde is en niet alleen ons aandeel. Ook in middenstuk keuze.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. Ook wij zijn mensen en hebben een privéleven, maar wij beloven onze klanten 24/7 bereikbaarheid.

Heb je vragen over middenstukken? Neem contact op.

Ook bereikbaar via instagram