Kandelaar 

Kandelaar

Een kandelaar is een echte sfeermaker op jullie grote dag. Deze prachtige middenstukken creëren een chique, elegante en unieke uitstraling voor jullie diner.

Candles

Bijzondere Kandelaren

Deze kandelaar middenstukken geven echt een sprookjes gevoel op jouw bruiloft. Met de prachte bloemen die om de kaarsen heen lopen, geeft dit echt een magische sfeer. Als jij een prachtig middenstuk op je bruiloft wilt dat de ogen van je gasten trekt, dan is dit precies wat je zoekt! Ben je niet overtuigd van ons assortiment kandelaren? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je middenstuk d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.