Minimalistische middenstukken 

Minimalistische Middenstukken

Niet iedereen houdt van zo veel tierelantijntjes en houden het liever simpel, rust gevend en wat kleiner. Dat is natuurlijk ook mogelijk bij BASMA Weddings, soms is het gewoon “less is more”. Met onze prachtige middenstukken voor het Minimalistische concept kun je een prachtige bruiloft neer zetten zonder dat het ‘too much’ is.

Bijzondere Minimalistische Middenstukken

Deze bijzondere middenstukken van ons Minimalistische concept, zijn een soort vereenvoudigde versie van de grotere concepten, het is nog steeds prachtig maar het is minder druk dan bijvoorbeeld onze geweldige Libanese middenstukken. Ben je niet overtuigd van ons assortiment Minimalistische middenstukken? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je middenstukken d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.