Orchid

De Orchid is de meest begeerde sierplant. De sierlijke orchidee symboliseert liefde, luxe, schoonheid en kracht. De Orchid is daarom een hele mooie bloemstuk wat jou tafel helemaal af kan maken op jou feest.

Bijzondere Orchid bloemen

Deze prachtige sierlijke bloemen zijn een perfecte eyecatcher voor op je bruiloft! Ze creëren een minimalistische look maar zorgen toch ook wel erg voor een outstanding gevoel. Als je van een minimalistische, maar toch prachtig middenstuk houdt is dit echt wat voor jou. Ben je niet overtuigd van ons assortiment Orchid? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je middenstuk d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.