Small roses

Small roses

Houd jij van simpel maar toch leuk, dan is dit iets voor jou. Het is suptiel,schattig en simpel tegelijk. Met deze mooie roosjes die in doorzichtige vasjes zitten.

Small roses

Bijzondere Small roses

Een roos in het algemeen staat symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. Less is more! Deze Small roses zijn perfect als jij houdt van minimalistisch maar toch mooi. Ze geven een leuk en sierlijk accent aan de tafel. Ben je niet overtuigd van ons assortiment Small Roses? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je middenstuk d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.