Versailles middenstukken

Versailles Middenstukken

Een indrukwekkende droombruiloft: jij trouwt het liefst in klassieke stijl! BASMA Weddings is in staat het zachte karakter van jouw droom te verwezenlijken en heeft hiervoor de kleuren wit en ivoor geselecteerd. De witte loper, het klassieke servies, de hoge kandelaren en de secuur samengestelde bloemen staan voor jou klaar. Ook de Versailles Flowerwall sluit feilloos aan bij dit thema om jouw droombruiloft te realiseren.

Bijzondere Versailles Middenstukken

De bijzondere middenstukken van Versailles geven een rustige, luxe uitstraling. Deze klassieke stijl is perfect voor diegene die in stijl wilt trouwen in de prachtige lichte kleuren wit en ivoor. Dit concept zorgt voor een “classy” sfeer waar iedereen zich op zijn best voelt. Ben je niet overtuigd van ons assortiment Versailles middenstukken? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Plan een intake gesprek over je middenstukken d.m.v. het formulier onderaan de pagina.

Ervaringen

Klanten en businesspartners aan het woord.

Zekerheden

Hier kun je op rekenen.

Bijzonder

Op de mooiste dag van je leven wil je maar 1 ding: bijzonder zijn. En dat is onze missie. Jouw droom laten uitkomen drijft ons om anders, bijzonder en out of the box te denken en doen.

Betrouwbaar

Je vindt het ontzettend moeilijk om de organisatie van je grote dag uit handen te geven. Wij realiseren ons dat iedere detail ontzettend belangrijk is voor je.

Behulpzaam

Ons geduld en helpende hand bieden gaat heel ver. Wij ontstressen door net meer te doen dan wat je van ons verwacht. Je totale bruiloft in de orde. Dat is belangrijk.

Bereikbaar

Het is ontzettend moeilijk om continu bereikbaar te zijn, maar toch proberen wij dat dag en nacht voor elkaar te krijgen. En nemen wij niet op, dan bellen wij altijd terug.

Wij staan je graag persoonlijk te woord.